Dagbladets propaganda aksjon mot Sverigedemokratene

cm_Sverigedemokratene_ExpressenDet nærmer seg valg i Sverige og partiet som ser ut som om det er Sverigedemokratene som vil gå av med seieren denne gangen.

Dette har selvfølgelig ført til en massiv propaganda aksjon fra Svensk og Norsk presse mot partiet som fører en politisk ukorrekt politikk hvor bevarelsen av det svenske folket står sentralt.

I dagens utgave av Dagbladet.no får man blant annet servert en lengre artikkel der man drar frem såkalte «skandaler» i partiet der en og annen enkeltperson har kommet med uttalelser som ikke er helt forenlige med den politisk korrekte ideologien redaksjonen i dagbladet står for.

Man viser videre i samme artikkel frem en film fra det svenske nyhetsmagasinet Expressen der en reporter fra avisen forsøker å konfrontere en av Sverigedemokratenes politikere med e-poster han angivelig skal ha sendt til en svensk alternativ nyhetsformidler.

Reporteren innrømmer selv i reportasjen at mailene er skrevet i et annet navn en SD politikerens og har ingen anledning til å påvise at mailene faktisk kommer fra Sverigedemokraten han desperat forsøker å få en kommentar fra.

I filmen vil dere legge merke til at reporteren blir stadig mer desperat når han ikke får en kommentar på mailene, og dette skyldes han ikke har noen beviser for hvem som har skrevet e-postene uten å vedkjenne seg å ha begått en kriminell handling.

At Dagbladet kaster seg over denne saken hvor det ikke finnes noe klare beviser for hvem som har skrevet e-postene det er snakk om i artikkelen vitner om ren desperasjon fra dagbladets side for å stemple dagbladets eiere og redaksjons politiske motstandere som rasister og onde mennesker.

Dere kan selv gå inn på dagbladets sider og se det latterlige og desperate forsøket fra Expressen og dagbladet på skittkasting her…

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s