Politistaten et faktum i Norge

politistatenDet er nå vedtatt at norsk forsvar og politi skal kunne sette opp egne mobilantenner, og egne internett rutere for å kunne overvåke den norske befolkningen uten først å måtte søke tillatelse.

Endringen av lovverket er en direkte trussel mot dagens fri internett, og er et stygt overtramp i forhold til folks privatliv noe politikerne ikke ser ut til å bry seg om.

Det er PST som har jobbet for lovendringen ettersom de mener endringen vil kunne bistå dem i kampen mot «terror», og de mener at å kunne overvåke enhver norsk borger uavhengig om vedkommende er mistenkt for å ha begått noe kriminelt eller ikke må tillates.

Endringen av lovverket har nå gjort enhver norsk borger skyldig til det motsatte er bevist, og har endret Norge fra å være en rettsstat der du er uskyldig til det motsatte er bevist, til å bli en politistat der du er skyldig til det motsatte er bevist.

Crusader Media har lenge advart mot at dette ville skje og har pekt på sommerens «terror trussel» som en fals flagg operasjon utført av norsk etterretningsvesen nettopp for å skremme frem lovendringen som nå er vedtatt.

Dersom du ønsker å støtte Crusader Media kan du donere BitCoins til oss.

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s