Kan EBOLA nå Norge?

cm_ebolaEttersom man ikke har direkte flygninger fra Liberia til Norge mener norske helsemyndigheter at det er så godt som ingen muligheter for at Ebola pandemien som nå har rammet Afrika skal nå Norge.

Dette høres selvfølgelig flott ut hadde det ikke vært for det faktum at det spiller liten rolle om en person smittet av Ebola ikke kan ta direktefly fra Liberia til Norge ettersom det tar nesten tre uker før en ebola smittet person viser symptomer på at han/hun er smittet.

Med andre ord kan en ebola smittet person reise fra Liberia, lande i Italia, Tyskland, Sverige og til slutt Norge uten å vise noen tegn på at han er smittet. Dermed vil ikke myndighetene i noen av disse landene oppdage denne smittebæreren før det er for seint på grunn av vestlig naivitet og politisk korrekthet. Man mener med andre ord at en ebolasmittet afrikaners rett til å ikke bli annerledes behandlet er viktigere å ivareta en Europeeres liv og helse.

Det skal også nevnes at man i USA bare uker før det første ebola tilfellet i landet også fra landets helsemyndigheter gikk ut og informerte om at det ikke fantes noen muligheter for at ebola kunne spres til USA, og at man derfor ikke stoppet direkteflygninger fra Liberia til USA.

Man bør også merke seg at ebola tilfellet i USA ikke ble oppdaget i en av byene hvor man faktisk har direkteflygninger til, men at det ble oppdaget midt i landet.

Farlig å informere om at man har en kur mot Ebola i vesten?
Man kan også spørre seg om det er slik at man i vesten burde være mer forsiktige med å spre det gode budskap om at ebola pasienter i vesten overlever da dette fører til at nettopp mennesker fra steder der ebola smitten herjer vil søke seg til vesten i et desperat forsøk på å overvinne sykdommen.

Crusader Media ber sine lesere undersøke mer rundt ebola, og spørre seg hvorfor norske aviser ikke skriver mer om denne pandemien en hva de gjør.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s