EBOLA den fattige mans biologiske våpen

ISIS_Bio_TerrorCrusader Media har fått høre via sine kontakter at det nå i USA blant militære ledere er stor frykt for at IS eller andre terror organisasjoner kan benytte ebola som et «fattigmanns» bio våpen.

Etter som en smittet person kan bære ebola viruset i hele 21 dager før symptomene på smitten blir synlige frykter man nå at terrorister kan komme til å sende smittede mennesker til vesten for å spre sykdommen i de vestlige landene.
En smittet person kan reise over store områder og ettersom man hverken i USA eller Norge og store deler av Europa i dag ikke har satt opp noen form for karantene ordning er det ingenting som stopper en selvmords terrorist i å fungere som en biologisk bombe.

Denne typen terrorisme er billig og dersom ebola nå viser seg å være smittsom via luft vil en enkel terrorist kunne smitte tusener i løpet av få dager.

Crusader Media spør seg hvorfor norske myndigheter enda ikke har innført tiltak for å finne ut om personer har oppholdt seg i Afrika og har tiltak for å sette reisende som har vært i områder der man vet ebola allerede er utbredt settes i karantene.

Det er også meget betenkelig at norsk presse alltid kommer krypende etter Crusader Media når det kommer til å rapportere sannheten om hvordan situasjonen ute i verden virkelig er.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s