Hva er sannheten?

cm_sannhetenHvordan kan det norske folk stole på norske myndigheter og norsk presse når de til stadighet blir løyet for, og bevist ført bak lyset?

Som dere alle har sett så har vi i Crusader Media gang på gang nå den siste tiden kommet med flere avsløringer rundt sannheten om ebola epidemien som nå sprer om seg både i USA, Europa og Afrika.

Hvordan kan det ha seg at en liten alternativ nyhetsside som Crusader Media kan komme med viktige avsløringer før den statsstøttede etablerte norske pressen om hvordan norske, og andre vestlige myndigheter lyver om alvorlighetsgraden av den pågående ebola epidemien?

Svaret finner vi kanskje i stikkordet «statsstøttet presse». Man kan ikke forvente at en presse som er avhengig av statsstøtte for å overleve vil komme med viktige avsløringer rundt sine økonomiske støttespillere.

Crusader Media ber nå om donasjoner fra de som ønsker å se en økonomisk uavhengig presse vokse frem i Norge som kan være et alternativ til den statsfinansierte politisk korrekte pressen.

Vi føler også at ebola saken nå har vist oss meget godt at en statsfinansiert presse ikke vil kunne gjøre den viktige oppgaven en fri uavhengig presse skal, nemlig det å sørge for å formidle sannheten til landets befolkning.

Vi vil etter hvert komme tilbake med mer informasjon om hvordan du kan støtte vår nettavis.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s