Norske myndigheter blir tvunget til å innrømme at ebola smitter via luft

cm_ebolaCrusader Media har tidligere skrevet om hvordan Canadiske myndigheter sensurerte bort informasjon fra sine websider angående luftboren ebola etter at det ble påpekt fra alternative nyhetskanaler at informasjonen fantes.

Nå etter at ebola har spred seg på sykehuset i Huston (Texas,USA) der den liberiske ebolapasienten ble huset, har amerikanske myndigheter måttet trekke tilbake sine uttalelser om at ebola kun smitter via berøring, og man jobber nå ut fra det ståstedet at ebola faktisk smitter via luft.

Her hjemme har også Norske myndigheter nå måttet gå tilbake på sine opprinnelige uttalelser om at ebola kun smitter via berøring, og sier nå at de ikke vet sikkert og derfor nå jobber ut fra teorien om at ebola faktisk kan smitte vie luft.

Man kan nå spørre seg hvorfor myndighetene til stadighet må gå tilbake på sine opprinnelige uttalelser, og hvorfor de kommer med så bastante uttalelser som det de gjør?

Videre kan man også spørre seg hvorfor man fra myndighetenes side skal «importere» en sykdom som ikke finnes på norsk jord til Norge ved å hente syke smittede mennesker fra Afrika til Norge?

Ville det ikke vært både billigere og tryggere å heller benytte pengene på å bygge opp og behandle smittet personer i Afrika, og holdt dem i karantene i 21 dager før de fikk reise til Norge?

Dette er galskap og man skulle nesten tro at myndighetene ønsker å spre ebola i Norge slik de holder på.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s