Jødiske ledere om ikke jøder.

Crusader Media er ikke en anti-semittisk nyhetsside, men vi mener det er på sin plass å rapportere nyheter og informasjon som ikke alltid når dagens lys i den såkalte etablerte pressen. Vi tror også denne informasjonen kan være nyttig å publisere slik at folk skal kunne få et mer korrekt verdensbilde og for at man skal kunne få i gang en konstruktiv diskusjon og dermed unngår vold og hat.

Mye av informasjonen som kommer frem i videoklippet kan virke støtende på mange, men den er like fullt aktuell, og den gjør at vi kanskje må stille oss mer kritiske til dagens verdensbilde og de mange ideene man har om hvordan verden fungerer.

Alt er kanskje ikke så svart og hvit som det man kan få inntrykk av om man bare leser de statlig støttede nyhetssidene her i landet.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s