Politisk korrekte politikere svekker ytringsfriheten i Norge

jens_jonasI dag har vi kunnet lese i flere store aviser hvordan Jens Stoltenberg uttaler at man må beskytte ytringsfriheten i Europa, og ikke gi etter for terror og trusler.

Disse kommentarene står i sterk strid til hans handlinger som statsminister i Norge under det som er blitt kalt muhammed karikaturstriden. Den gang benyttet Jens Stoltenberg og hans daværende utenriksminister Jonas Gahr Støre seg av muligheten til å «angripe» det frie ord, og ytringsfriheten ved å hevde at ytringsfriheten ikke var total, og at man måtte ta hensyn til muslimenes følelser.

Man ønsket å gi et inntrykk av at Norges regjering ikke støttet publiseringen av de omstridte muhammed karikaturene, og at regjeringen helst hadde sett at disse ikke ble trykket selv om det ble gjort for å vise solidaritet med danske tegnere som den gang var truet av ekstrem islam.

At man nå har endret mening og kommer med uttalelser som står mer i harmoni med Europas etniske befolkning kan tyde på at det har gått opp for Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre at Europas etniske befolkning er i ferd med å våkne opp og ser den islamske trusselen for hva den virkelig er.

Crusader Media mener som sagt ikke at alle muslimer er terrorister eller ondsinnede, men vi mener at man ikke kan akseptere en totalitær religion som forkynner et 500 år gammelt menneskesyn, og som har vers som oppfordrer til drap og lemlesting av uliktenkende og troende.

Kilde: Nettavisen, Dagbladet

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s