Thorbjørn Jagland unnskylder islam og svekker ytringsfriheten

thorbjorn_jagland

Mens de aller fleste europeere i dag begynner å åpne øynene for hvilken trussel Islam i sin nåværende form utgjør for Europa går Torbjørn Jagland motstrøms og skaper et dekke som ekstrem islam kan skjule seg bak.

Ved å komme med ytringer som delvis forsvarer islamske angrep på den europeiske ytringsfriheten skaper Thorbjørn Jagland et effektivt skjold som islamister kan skjule seg bak når mer fornuftige frihetselskende mennesker kritiserer islams manglende evne til å reformere seg, og de mange islamistenes grunnlag for å angripe og drepe uskyldige mennesker.

At Thorbjørn Jagland sitter som leder av Europarådet gjør hans uttalelser enda mer skammelige, og vitner om en total manglende forståelse for problematikken og konflikten mellom islam og vesten.

Jagland viser også at han er mer opptatt av å fremme sin egen politiske agenda en han er i å jobbe for å styrke ytringsfriheten og demokratiet i Europa, og kommer blant annet med uttalelser der han sammenligner fredelige demonstranter som demonstrerer for ytringsfrihet og demokrati ved hjelp av sine karikaturer med terrorister og fasister.

Jagland er en typisk eliteperson som ikke lenger har kontakt med vanlige menneskers liv og følelser, og viser blant annet gjennom å sitere Karl Marx som en forkjemper for demokrati og ytringsfrihet at han også er veldig historieløs.

Jagland trekker også inn konflikten i Nord Irland som et eksempel på hvordan kristne katolikker og protestanter kriger mot hverandre, men unngår å gi den historiske forklaringen bak den Irske konflikten hvor grunnlaget for konflikten ikke er religion, men politikk.

Jagland er en skam for norske politikkere og burde med øyeblikkelig virkning trekke seg fra sitt verv som leder for Europarådet.

Kilde: VG

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s