TV2 benytter seg av falsk agitator for å sverte PEGIDA demonstrasjon

politiagent

Under kveldens demonstrasjon i Norge imot islamiseringen av Norge ble tv2 journalisten Kadafi Zaman kalt muslimjævel og innvandrerdritt av en mann som merkelig nok fra starten av intervjuet sto tett på journalisten og nærmest «ventet» på sitt klarsignal.

Da han «spontant» ble stilt spørsmålet om hva han gjorde på demonstrasjonen svarte mannen at han var der for å demonstrere mot muslimjævler og innvandrere.

Vi vet fra tidligere erfaringer fra ulike politisk ukorrekte demonstrasjoner rundt om i verden at det er vanlig å benytte seg av falske agitatore som blir utplassert for å sverte bestemte organisasjoner ved å utøve vold eller ved å oppfordre og oppildre demonstrantene til å begå ulike kriminelle handlinger.

For oss i Crusader Media så virker det meget useriøst og uprofesjonelt av TV2 å arrangere en konflikt mellom egen reporter og det som angivelig skal være en deltager i demonstrasjonen mot islam. Vi mener også det vitner om manglende objektivitet å fremstille situasjonen på en måte der en persons handlinger skal være representativ for over 100 demonstranter.

Crusader Media jobber nå for å finne identiteten på agitatoren TV2 har benyttet seg av, og mener dette ikke var annet en en dårlig regissert konflikt.

 

Advertisements

108 thoughts on “TV2 benytter seg av falsk agitator for å sverte PEGIDA demonstrasjon

 1. Ja; her ser vi hvordan ytterste høyre makter å bruke alle virkemidler for å knerte resten av den oppegående befolkningen med LØGN. Sannheten er at vi nordmenn er dritt lei alt av ekstreme ideologier, uavhengig av om det er radikal islamisme eller ideologiene på ytterste høyre. Det forklarer hvorfor det tilsynelatende var rundt 150-200 mennesker som møtte opp til denne Pegida demonstrasjonen. Dere kan faen ikke kommer her og tute frem med løgn og løgn for å kjempe for deres sak med intensjon om å «vinne» over befolkningen», for at det vil aldri skje!! Nei til slike udemokratiske nazistiske organisasjoner som PEGIDA og SIAN. Dette så vi et perfekt eksempel på da en av deres nazist jævler konfronterte tv2-reporteren.

  Likt av 8 personer

  • Mats – din tøysekopp. Lenge før du var påtenkt kjempet mine foreldre og besteforeldre mot nazismen. Nå seiler islam opp som vår utfordring. Men det skjønner ikke du før du setter deg inn i hva islam er. Når du har gjort det, kommer du til oss.

   Lik

   • Grunnleggende feil begrepsbruk her, Thomas. Det er den politiske delen av islam, islamisme, som seiler opp som en ny utfordring. Denne er til gjengjeld en enda større trussel for verdens muslimer enn for oss. Vesten har ikke noe stort problem med hverken islam eller islamisme. Synd å si, men skuddene i Paris er peanøtter og et spytt i havet i forhold til de grusomheter muslimer i Østen og Afrika opplever av det dine meningsfeller kaller «deres egne».

    Likt av 5 personer

  • Hva er det som tilsier at Pegida er en nazistisk organisasjon? Du må jo bare være nok en dum antirasist som ikke evner å tenke lengre enn metern foran deg. Alle med litt sunn fornuft så at det var noe som var rart med det tv2 innslaget. Men vi bor i Norge og det er et lite land, så kan ikke være alt for vanskelig å finne ut hvem denne fyren er. Jeg er rimelig lei alle ekstreme ideologier, men det er så visst ikke de høyre ekstreme som bekymrer meg mest. Vi får vente til det smeller skikkelig i Norge før folk våkner opp av naiviteten sin. Og i følge prognosene så er en angrep på Norge, og norske verdier nært forestående. Muslimer er motstandere av den vestlige verden, vi er som dyr for dem. Jo fortere folk klarer å få det inn i hodet sitt, jo fortere får vi gjort noe med problemet.

   Lik

   • Det HAR smelt skikkelig i Norge allerede, (3 og et halvt år siden) og var det muslimer eller høyreekstremister som sto bak da? Kan du huske det?

    Lik

  • hahahahahaha… trur du skal gå inn å lesa på ka nazismen e eg, ta å ler deg fakta og ikkje minst norsk før du begynne å argumentera mot nåke du tydligvis ikkje har peiling på.

   Lik

  • Forskjellen på oss og venstreekstremister og nazister er at vi tillater kritikere å slippe til og si sin mening.

   Vi sensurerer ikke deg og dine likesinnede om vi er uenige med deg, men forsøker heller å diskutere på en saklig og åpen måte.

   Du viser med din måte å diskutere på at du nok ikke er like glad for de demokratiske frihetene som det du forsøker å gi uttrykk for.

   Dessverre er det mange i Norge med dine holdninger til demokratiet.

   Lik

   • Men seriøst Jan Ivar, nettsiden din er helt ubrukelig, og «Sa nissen» er et ubrukelig argument. Hvis du innbiller deg at en ung gutt ville fått betalt for å bli hele norges hatobjekt de nærmeste dagene så er det noe galt. For oss andre er det åpenbart at du og dine deler de samme holdningene, men prøver å legitimere dere ved å finne på noe sludder om at det er tv2 som har leid in han her.

    Likt av 3 personer

 2. Snakk om å være blind.. Skulle de ha funnet en agitator? Jeg må le! At slike folk som han i videoen finnes er jo bevist over all tvil. Alt er jo ikke en konspirasjon, regissert og laget av Illuminati, Storting eller regjering..Dette er klassisk tåkelegging og bortforklaring av et helt tydelig eksempel på hat og rasisme. Skummelt at noen går rundt og tror at de hele tiden blir lurt av et stort system som ingen vet hvem er, eller hvor de befinner seg. Klassiske vrangforestillinger og paranoia. Er nok mange av de som tror på dette, som burde vært under psykiatriens omsorg ..

  Likt av 5 personer

  • Hvordan er kritikk av islam rasisme? Så vidt jeg vet er det mennesker tilhørende alle raser som vedkjenner seg den islamske læren. Når det er sagt er det jo ikke det enkelte mennesket man kritiserer, men snarere den totalitære ideologien og det middelalderske menneskesynet Islam fremmer.

   Du mener man ikke skal kritisere en ideologi som forkynner at homofile bør drepes, ikketroende er mindre verd en dyr og derfor kan drepes om de ikke betaler en skatt til islam?

   Lik

   • 3 Mosebok 20:13
    «Når en mann ligger hos en annen mann som en ligger hos en kvinne, da har de begge gjort en vederstyggelig gjerning; de skal late livet, deres blod være over dem!»

    Står i bibelen. Når er anti-kristendom marsjen deres?

    Likt av 4 personer

   • Utrolig dårlig retorikk du bruker. Du velger å «misforstå» innlegget til Anette og tillegge henne henne meninger hun ikke sa. Hun sa aldri noe om at det er rasisme å være islamkritisk. Hun poengterte vår latterlig påstanden om at TV2 har leid inn en aggitator er. Og hvordan «saken» fra crusader media forsøker å bortforklare at PEGIDAs sak tiltrekker seg åpenbare rasister som han stakkaren som viser til hele Norge hvor ufattelig lite reflektert og opplyst han er. Er jo flaut mer enn noe annet, spør du meg.

    Men du unngikk jo fint å svare på kritikken til Anette, så noe har du jo lært av å se politikerne våre oppigjennom.

    Lik

   • Å skrike «sånne jævla muslimer som eg» har ikke noe med kritikk å gjøre. Det du skriver nå, er en latterliggjøring av begrepet «kritikk». Kritikk er velformulert, begrunnet og saklig. Det finnes mange grunner til å kjempe mot overvekt òg, som er en samfunnssykdom. Å derimot rope «din jævla feiting» til en tykk person, er ikke å kritisere overvekt, men å hetse noen. Dette gjelder alle ting en ønsker å kritisere. Det er en forskjell på kritikk og barnslige usakligheter.

    Likt av 2 personer

 3. Folk som kaller SIAN medlemmer for nazister har ikke peiling på hva de snakker om.. Folk som har lest litt mer enn propaganda overskrifter til dagbladet og co, vet at Hitler(som var nazist) var «bestevenn» med muslimske ledere (de har en felles finede:jødene) så slutt å kalle oss nazister. Islam er heller ikke en rase, slik at å være imot islam er heller ikke rasistisk. Så ufattelig lei av idioter som skal uttale seg om saker de ikke har peiling på.

  Lik

  • Helt riktig. Mannen som man i dag anser for å være grunnleggeren av dagens islam var enig med Hitler i det meste og nazistene hadde en egen islamsk SS avdeling. Det var til og med en del nazister som konverterte til Islam.

   Så det finnes en del historieløse mennesker der ute.

   Lik

   • Ja det finnes historieløse mennesker, men det kryr av de hos dere. «Mannen som man i dag anser for å være grunnleggeren av dagens islam». Øh…hva i svarte prater du om? Akkurat som jødedommen og kristendommen ble grunnlagt for hundrevis av år siden, ble islam også det. Er ikke rart dere er ute på bærtur og aldri kommer til å bli akseptert utenfor dere egne lille, innavla sirkel av tapere.

    Likt av 1 person

   • men du da ?? jeg kan gi deg 100 eksempler om at du ikke har peiling hva du snakker om ,å fortelle om hitler og forskjellige mennesker som var innom ss og annet …,du har eksempler hvor jøder var i hitlers ss osv. det har ikke noe med saken ang.lille nazi-valp og tv2 reporter.men skal si deg en ting ,hvordan forklarer du at jøder gjør alt det fryktellige mot palestinere som jøder opplevde selv av hitler so her er bredt med temaer å snakke om:)))

    Lik

   • Det var mange ulike grupper som samarbeidet med Hitlers Tyskland under krigen, og en av dem var til og med en Jødisk organisasjon som etter krigen ble kjent som en terror organisasjon.

    Ja, det finnes mange negative ting jødene, kristne og muslimer gjør i verden i sine religioners navn, men det er kun islam som har en ideologi som støtter oppunder slike handlinger.

    Videre er det ikke den enkelte muslim vi peker på, men selve ideologien og de forandringene som må komme der for at islam skal bli forenelig med vestlige verdier og demokratier.

    Så hvorfor du trekker inn jøder og Palestina i dette vet jeg ikke, og i min bok vitner du mer nazistisk og opphengt i hva jøder gjør en hva de fleste islam kritikerne er så du er kanskje en antisemitt?

    Lik

   • Jan ivar jan ivar ,herunder nevnte jeg bevist jøder og palestina for å få frem poenget om at vi holder oss til saken som vi diskuterer oss immelom eller om vi skal snakke i det vide og det åpne,la du ikke merke til hvor lett du kalte meg nazist og antisemitt 🙂 men men problemet ditt er at du er uvitende eller bevisst blander sammen ting her,nevnte og sammenlignet jøder og palestinarne for påpeke hvor absurd og ironisk livet kan vare,fakta er at ekstreme muslimer tyr til vold drap osv men du tilskrever det religion og alle dens tilhengere som alle vet er feil.du kan ikke på den måten sværte milioner av mennesker som bor i europa og deler alle de verdiene som du sier europa og vesten har, fordi folk flest med islam som religion i europa har vart i europa i tusen år og bygd opp sammfun og demokratiske verdier som vi nyter i dag .du påstår at islam har ideologi som støtter drap ,vold og det negative og da vil jeg anbefalle deg lese koran først for å kunne påstå sånt og ikke sette alle under en kam.
    islam er stor religion for å stemple alle med likhet til de terorister i frankrike eller andre eksempler.hvor ville du plassere breivik da ??? sværte kristendom pga breivik ?? nei det ville være galskap men du er nær å gjøre den feilen når du kritiserer islam.

    Lik

   • Kan du vennligst påpeke hvor JEG tilskriver ALLE muslimer en ekstremistisk holdning?

    Dersom du kan gjøre det så skal jeg legge ned siden.

    Når det er sagt så sier jeg at selv om de fleste muslimer ikke er voldelige eller ekstremister så tilkjenner de en religiøs og politisk ideologi som forkynner ekstreme holdninger, vold og hat.

    Du kan forsøke å glatte over dette hvor mye du ønsker, men det er et faktum du ikke kan komme bort fra.

    Det er også et faktum at dette er et fenomen som man finner i alle de tre Abrahams religionene (kristendom, jødedom og Islam), men islam utpeker seg spesielt fordi man innen islam aldri har tatt et ordentlig oppgjør med volden og hatet koranen forkynner.

    Når det gjelder Breivik så vil jeg si han er en person som lever i en annen verden. Han lever i sin egen lille fantasiverden der han ser seg selv som en stor ridder som skal redde verden og mye mer.

    Personlig mener jeg han lider av den psykiske lidelsen megalomania og jeg mener hans historikk underbygger påstandene om at han er psykisk syk og i beste fall en veldig ustabil person.

    Gjør dette handlingene hans mindre grusomme? Nei så absolutt ikke, men det viser at det ikke er elementer innen kristendommen som har radikalisert ham, men heller hans eget hat til sin far (tidligere arbeiderpartimann).

    Lik

   • dinne komentarer sier det at alle skal under en kam men det at du ikke sier den setning rett ut er å prøve glatte over din holdning.og når jeg foreslo at du leser koran eller at du ikke vet noe om den bekrefter det at du sier at alle muslimer tilkjenner religion og dens ideologi som forkynner vold og drap, med andre ord alle er ekstremister og rede til vold og drap.flestparten av muslimer har tatt oppgjør og avstand fra den holdning men du så sta vil ikke si ell innrømme det uanset hvor høyt de skriker at de fordømmer vold og sier at det er ikke dem ell i dems navn galninger og ekstremister begår vold,drap og teror.jeg ga deg eksempel på breivik for å sammenligne at vi ikke kan beskylde religion eller den tolkning som ekstremister fremmer,fordi de er «breivik» men han setter du overalt «psykisk «ustabil og bla bla men knytter ikke religion til han, ok ikke jeg heller men jeg har hørt mange hans utalelser hvor man kan forbinde religiøse og nynazi elementer men…, så det er bare en idiot lik dem i frankrike ell de som sier at de begår ting i guds navn.saken er klar og tydelig at det er personer(islamske) ekstremister som lever i sin verden og alle de beskrivelser som de har felles uansett religiøs bakgrunn .islamske ekstremister ser på seg også som store riddere men de kaller det martyr men utfallet er samme.
    det du ser i øst om alkaida ,taliban osv hvor de er flere og har bedre fotfeste kan ikke sammenlikne med muslimer i europa ,og selv der er folk flest moderat men som sagt der er det flere av ekstreme som prøver ekspørtere ekstremisme til europa,så ja ..,jeg er også villig til å kjempe mot sånn trend med riktige midler .beklager hvis jeg misforstår deg men dine utalelser motstrider hverandre.

    Lik

   • Mine uttalelser er ikke motstridende det er bare du som ser ut til ikke å greie å holde to tanker i hodet på en og samme gang så jeg skal ta det punktvis.

    1. Jeg mener koranen er en bok som inneholder mange voldelige elementer hvor man blant annet oppfordrer til drap på vanntroe, homofile og der man støtter kvinne undertrykkelse osv. Mange av disse elementene går igjen i alle Abrahams religionene (Kristendommen, jødedommen og islam), men det er i dag hovedsakelig Islam som ikke har greid å ta et klart oppgjør med 1400 talls tolkningen av sin hellige bok.

    2. Jeg mener at det er et klart skille mellom muslimer flest og det vi kaller islamister og politisk islam. De aller fleste muslimer tolker ikke koranen slik imamer med økonomisk støtte fra Saudi-Arabia og Iran gjør og de ønsker stort sett å leve i fred og ro, men de gjør en stor feil når de passivt sitter å ser på at vold og trussler blir utført i dems religions navn. Ved demonstrasjoner mot voldelig islam arrangert av muslimer gikk av staben i Oslo var nesten alle deltagerne ikke muslimer selv om arrangementet var ment å vise muslimers motstand mot vold. Slik fører selvfølgelig til at folk ser islam som en religion som sprer terror og hat.

    3. Religion har heller ikke noe med rase å gjøre og man er derfor ikke rasist om man kritiserer islam. Man kan heller ikke kalle kritikere av islam nazister for nazistene støttet faktisk islam og så islam som en alliert i kampen mot jødene. Det blir derfor historisk sett mer korrekt å kalle jihadister og islamister for nazister. På lik linje med alle andre religioner er det mennesker av alle raser og folkegrupper som vedkjenner seg islam så kritikk av islam mener jeg er helt legitimt. Videre mener jeg at all religion bør kunne kritiseres og harseleres med ettersom det i mine øyne kun er eventyr.

    Vil du være enig i at man bør som Odinist kunne bli krenket om folk teiner odin eller tor? HVa om jeg sier jeg tilhører en religion der man ser ens rase so hellig og at blodsblanding er en synd og en fornærmelse mot Gud? Er det da berettiget å true mennesker som velger å leve sammen med andre mennesker tilhørende en annen etnisitet? Er det da feil å kritisere en slik religion offentlig og bør de som gjør dette risikere jobb, skoleplass og livet?

    Som du ser så er det du som er ekstremisten her som velger å se ting kun i ditt eget perspektiv og ikke ut fra et større perspektiv der det finnes mennesker av ulike religioner, etnisiteter, folkegrupper osv som alle har ulike syn på hva som er rett og galt, og hva som er hellig og ikke hellig.

    Så før du skal belære meg bør du kanskje se på deg selv og dine egne holdninger og meninger i et større perspektiv.

    Lik

   • igjen kaller du meg ekstremist ubegrunnet :)) du skriver selv at man har rett til tenke annerledes men jeg får ikke lov til det i følge deg, å komme med min mening og den fakta jeg vet, blir jeg kalt forskjellig fra din side men slapp av jeg tåler det :)og ja jeg ser på alt mulig med en større perspektiv,men jeg skal vare enig med deg bare med en ting og det er at man bør kunne kritisere alt og så religion,jeg diskuterer med deg fordi leste at du kommer med usannheter og jeg tror nå at du gjør det bevisst,det er altså min mening ikke påstand mens du fortsatt kommer med påstander som ikke stemmer.
    jeg er foresten enig med deg at hver religion har i seg som kan forbedres,
    skal bare påpeke ting du sa men som ikke stemmer : det at i koranen står at ikke troende skal drepes og det at koranen oppførdrer til hat ell drap stemmer ikke,det står ikke i noen religios bok ,DET er FOLK ell ekstremister som tolker det på den måten ,alle som vil kan finne ut om det stemmer eller ei,neste var at nazi likte muslimer fordi på den måten hadde alierte mot jøder i 2 verdens krig er blanke løgn 🙂 på den tida fantes det ikke noe strid mellom muslimer og jøder ,så faktisk nå kan jeg med god samvitighet si at det bor noe i deg av ekstremisme ,hat og antisemitisme ,og det på grunnlag av ting du sprer og som ikke stemmer.
    du må bare ikke tro at jeg forsvarer noen religion, jeg er ikke ateist som du men du er et medmenneske for det ,ingen religion har tro i gud eller liv etter død på den måten som jeg tror i noe større enn oss ,og absolutt ingenting imot verken troene eller ikke troene,det er noe personlig for hver av oss,men jeg skal påpeke en ting til hvor du beskylder uten bevis eller fakta,jeg vet mye mer om multikultur og forskjellig etnisitet og mener at ingen skal risikere miste jobb ,skole plass og for å ikke snakke risikere liv.
    jeg er akkurat en som har kjempet mot all den diskriminering og der kan du med all respekt vare mitt elev når det gjelder kamp for frihet til alt som ikke skader andre,derfør diskuterer med deg fordi som sagt du påstår ting som ikke stemmer.hvis jeg får lov å mene noe ..,har du noe jeg kan lære av deg så vil jeg det gjerne.!

    Lik

  • Å skrike «jævla muslim!» til en person på grunnlag av hvordan den ser ut, uten å først undersøke om personen faktisk er muslim, er rasistisk. Da dømmer du nemlig personen utifra rase. Hadde du derimot undersøkt om personen var muslim først (uavhengig av rase) og ropt «jævla muslim», ville det ikke vært rasistisk.

   Når noen bruker ordet «nazist» om slike grupperinger, mener de jo ikke bokstavelig talt etterfølgere av Hitler. Da ville de ha kalt dem nynazister. Det er vel heller en måte å si at en frykter det går i samme retning, bare mot en ny gruppe.

   Lik

   • Kritikk er legitimt og jeg mener så klart man bør kunne diskutere de ulike synspunktene både på ytre høyre, og på ytre venstrefløy i Norsk politikk, men vi må også være litt edruelige og ikke automatisk stemple folk man er uenige i som nazister, rasister, kommunister, islamister osv.

    Man må kunne lytte til hva de har og si først, og selv da er det ikke sikkert at man bør sette merkelapper på en hel gruppe.

    Lik

   • Hvis du sikter til det som ble sagt på fjernsynet, hørte jeg «folk fra det nynazistiske miljøet er også her» (sånn cirka), ikke «alle disse folka er nynazister». Men, enig i at man må lytte til hverandre! Det er lurt. Merkelapper kan være skadelige selv om de stemmer, fordi det tar vekk fokuset fra de egentlige problemene av og til.

    Lik

 4. Så dere mener at meningen til 1 person ikke gjelder for resten av dere men allikevel så demonstrer dere for å si at alle 1,5 milliarder muslimer i verden er terrorister ?? hahaha, veldig saklig gjeng må jeg si.. HAHAHAHA

  Likt av 3 personer

 5. Du skriver; «Vi mener også det vitner om manglende objektivitet å fremstille situasjonen på en måte der en persons handlinger skal være representativ for over 100 demonstranter.»

  Tygg litt på det.

  Likt av 3 personer

  • Ja det mener vi på samme måte som vi hele tiden har sagt at man ikke kan si alle muslimer er terrorister. Men hva så vi er vel rasister selv om vi mener alle muslimer ikke er terrorister også.

   Lik

 6. Vittig hvordan man her konkluderer allerede før man engang har funnet ut hvem denne fyren var. Ingen tvil om agendaen til DENNE bloggen, ihvertfall. 😀

  Likt av 6 personer

  • Det er klart denne personen ikke hadde til hensikt å gi pegida et godt rykte og man kan jo stille seg spørrende til hvorfor han gikk frem og tilbake like bak reporteren når de aller fleste andre deltagerne holdt seg et godt stykke unna.

   Lik

   • Jeg vet ikke om du har sett hele klippet, eller bare snutten der reporteren spør om hva han gjør det.

    Om du ikke har sett hele klippet, kan jag informere om at han som svarer reporteren det jeg personlig kaller rasistiske kommentarer står ved siden av reporteren og blåser sigarettrøyk i ansiktet på reporteren og lager apelyder.
    Jeg tror ikke TV2 har betalt han for å sverte en demonstrasjon. Det klarer de desverre på egen hånd med å inkludere personer som dette.
    Jeg er for ytringsfrihet og religionsfrihet, selv om jeg selv ser på meg selv som ateist.

    En ting jeg har lurt på en stund, som strengt tatt ikke har med denne debatten å gjøre er:
    Drar folk med så høyreekstreme åsikter noengang på ferie til utlandet? Og i så fall hvor? Hvordan hadde det vært om en norsk turist hadde blitt slått ned eller blitt verbalt angrepet midt på gata bare for å være norsk?
    Hadde ikke det vært helt ok, med tanke på at de bare vil beskytte sitt land?

    Lik

   • Nå tilhører ikke jeg eller andre som bidrar på denne siden i noen høyreekstrem organisasjon. Jeg kan allikevel spørre deg hvordan det kan ha seg at så mange venstreekstreme og islamister drar til USA som er et kapitalistisk kristent samfunn. De reiser til store satan som de sier.

    Så ditt spørsmål kan gå begge veier og ekstremister og idioter finnes det både på ytre høyre og ytre venstre side. Det finnes også fundamentalister innen Islam, Jødedommen, Kristendommen osv.

    Poenget her må jo være at vi som ikke er ekstremister må stå opp for de demokratiske rettighetene og ikke krangle oss mellom og på den måten gi mer makt til ekstremistene. Vi må begynne å kunne lytte til hverandre og vise at vi som ikke er ekstremister kan sameksistere selv om vi har ulike synspunkter på saker og ting, og at vi på tross av våre ulike synspunkter kan komme til enighet et sted på midten.

    Greier vi dette så reduserer vi ekstremistenes betydning.

    La oss for eksempel si at antirasistisk senter sa de ville bli med i PEGIDA demonstrasjonen og at de holdt en appell mot ekstremisme. Da ville PEGIDA demonstrasjonen i Oslo handlet om noe annet en anti-islamisme på generelt grunnlag.

    Lik

 7. Hjelpe meg, her lyver dere ikke rent lite. men men noe må man vel finne på for å dekke over at kun 190 mennesker dukket opp på en demonstrasjon som var flagget høyt.
  Isteden for å ta innover dere ar dere har svært liten oppslutning og at det er slik ‘islamkritikere’ uttaler seg så lager dere altså denne ‘alternative’ nyheten for å slippe unna trykket det blir når dere skaper avsky i samfunnet pga deres holdninger.
  Men igjen: hvem tror på dere, de yderst få av 5 millioner som er innom denne siden?

  Likt av 1 person

  • Nå har ikke vi noe med PEGIDA demonstrasjonen å gjøre ut over at vi skriver artikler der vi påpeker forholdene slik vi ser dem. At du er uenig i vår dekning av saken er helt greit.

   Du påpeker også at det var 190 demonstranter på pegida demonstrasjonen noe som i norsk skala er en god del flere en hva som har møt opp før. Når det gjelder motdemonstrasjonen så var den veldig mislykket om man ser på antallet fremmøte i forhold til alle de organisasjonene som var med på å arrangere demonstrasjonen.

   Lik

   • Hele innlegget er løgn, Jan Ivar. Du har ikke gitt noe faktagrunnlag for påstandene og da kan det ikke kalles nyheter, men i beste fall mistanke om noe som kunne blitt det. Du fremlegger enten en satirisk genistrek eller en konspirasjonsteoretisk flause. Det er selvfølgelig det siste – om enn veldig morsomt.

    Likt av 1 person

   • Vedkommende som kom med de krenkende uttalelsene ovenfor TV2 reporteren var ikke en del av demonstrasjonen da hans synspunkter ikke representerer PEGIDAS idegrunnlag. Det blir som om en nazist skulle gå på en demonstrasjon holdt av kommunister og uttale seg på vegene av kommunistene.

    Det at man så fremmer denne personen som representativ for PEGIDA demonstrasjonen er i beste fall suspekt. Jeg er langt fra enig med deg og jeg har en del erfaring med hva som beveger seg av meninger og synspunkter innen de ulike såkalte ekstremist miljøene i Norge, og denne personen verken oppfører seg eller sier ting personer i disse miljøene ville ha gjort.

    Videre kan du jo forsøke å gå ned i byen en helg og stille deg foran politiet og kalle en muslim for jævla muslim og se hva reaksjonen blir. Du vil garantert bli kjørt rett i fengsel og vil bli siktet i henhold til rasisme paragrafen.

    At denne personen ikke ble hentet inn av politiet på stedet når man har helt klare beviser for at han ikke bare krenket journalisten, men også kom med rasistiske kommentarer vitner om at konfrontasjonen var planlagt og avtalt.

    Lik

   • …og hvilke andre saker har media brukt falske agitatorer, som du nevner i bloggen? Gi oss nå litt kjøtt på beinet her, og ikke bare svada.

    Lik

   • Jeg kan jo blant annet vise til FBI agenten i USA som var regnet som den største lederen innen det amerikanske nazi miljøet i mange år. Hans navn var Hal Turner og han drev et radioprogram.

    Jeg kan også informere deg om at Tore W. Tvedt forer PST med informasjon om personer som tar kontakt med ham noe som er grunnen til at han kan komme med de mange krenkende uttalelsene han gjør uten å bli straffet.

    Lik

   • «Vedkommende som kom med de krenkende uttalelsene ovenfor TV2 reporteren var ikke en del av demonstrasjonen..» Hvordan vet DU det? Så du alle som var der, husker du ansiktet på alle som var der?

    Lik

   • I det siste avsnittet kommer dere med en indirekte løgn, eller hva en nå skal kalle et utsagn uten rot i virkeligheten, eller i det minste basert på svært tynn suppe. «Jobber med å finne aggitatoren TV2 har brukt» . Lykke til med jakten.

    Mener forøvrig på ingen måte fyren er representativ for PEGIDA. Men denne «saken» blir for dum.

    Lik

 8. «Vi mener også det vitner om manglende objektivitet å fremstille situasjonen på en måte der en persons handlinger skal være representativ for over 100 demonstranter.»

  Nei, det er liksom ikke så kult å bli puttet i samme bås som vilt fremmede, aggressive mennesker man ikke har noe til felles med. Det å skjære alle over en kam er en uting. Man burde ikke putte en haug vidt forskjellige mennesker i en kategori bare fordi de kan ligne litt på hverandre. Jeg mener, bare tenk om noen hadde trodd at bare fordi du tilhørte en spesifikk religion, så var du SÅNN og SÅNN og SÅNN. Det hadde vært skikkelig, skikkelig, skikkelig teit.

  Likt av 1 person

  • Det er ingen som påstår at alle muslimer er terrorister eller at islamistene er representative for muslimer, men man kan klart se at islam som ideologi er fiendtlig innstilt mot vestlige verdier som ytringsfrihet, religionsfrihet, homofile og kvinner.

   Det er ikke den enkelte muslim man har et problem med, men en ideologi som ikke har greid å tilpasse seg det moderne vestlige demokratiet. Her har muslimene en jobb å gjøre for å vise at de har evnen og viljen til å reformere sin religion.

   Lik

   • Her er du inne på et viktig poeng. Det er muslimenes oppgave å selv reformere religionen sin, ikke vestlige høyreekstreme. Pegida bidrar hovedsaklig bare til mer konflikt, nettopp på grunn av han fyren med caps i går, og slike bortforklaringer som du kommer med i denne bloggen. Om denne saken engasjerer dere bør dere bruke mer krefter på å støtte de liberale muslimene, framfor å argumentere for hat mot de radikale. Det klarer de fint selv.

    Lik

   • Kan du vennligst vise til hvor vi argumenterer for hat mot liberale muslimer?

    Vi argumenterer imot islamisme og imot ekstremisme enten det er høyre eller venstre ekstremisme, kristenfundamentalisme, islamisme eller ekstrem sionisme.

    Vi kan ikke få ordnet opp i forholdene om vi lar ytterpunktene til enhver tid sette agendaen, og det får de kun gjøre når mer moderate krefter unnviker å ta diskusjonen i frykt for å ikke fremstå som politisk korrekt nok.

    Hvorfor vokser PEGIDA frem nå? Jo fordi våre politikkere nekter å se problemet med dagens innvandringspolitikk og forsøker å stemple alle som forsøker å påpeke disse problemene som rasister og ekstremister.

    Lik

   • Flott det. Er ikke så veldig glad i religion selv. Skulle gjerne klart meg helt uten alle religioner. Men å gå i tog mot islam er jo en rasistisk handling. Man vil stoppe innvandring av en gruppe mennesker basert på religiøs tilhørighet. Klassisk rasisme.

    Lik

 9. hvis du så hele klippet kom han i bakgrunnen iløpet av en reportasje, røyka litt, og blåste røyken på journalisten.. som snudde seg rundt og lurte på om det var noe han ville…
  finn gjerne identiteten på tosken, og få bekreftet at dette er en lite informert heianorge-freak, som generaliserer millioner basert på enkelt-tilfeller, og bjeffer på en relativt perlenorsk kar med litt ekstra melanin. Ca sånn som dere gjør. Gi han gjerne en klem.. i think he needs one.
  Hvis dere kan dømme hundrevis av millioner av muslimer i verden basert på en promille av ekstreme representanter blir det litt dumt hvis han her ikke får lov til å representere crusaders el pegida el whatever..
  det at du argumenterer mot dømmende generalisering av klubben deres- når det er akkuratt det som er favorittkunsten deres- gjør artikkelen din ekstra lol. ❤

  Likt av 2 personer

  • ps. hvem i all verden med litt toleranse, [selv]respekt og innsikt, hadde takket ja til å være med som falsk agitator med åpent fjes i lille Norge? Denne karen kommer til å høre det i lang tid- tviler på at en som ikke er antimuslim langt inn i hjernebarken hadde turt å henge segselv ut sånn.. men for all del, spor han opp.

   Likt av 1 person

   • Det var flere kjente såkalte anti-rasister som stod bak og var med på demonstrasjoner for NDL.

    Går du til USA så var den mest kjente nazisten i USA FBI agent og han ble avslørt av politiet da de gjorde en feil.

    Så dette er ikke noe nytt og det å tro at slik ikke kan forekomme i Norge er å være naiv.

    Lik

 10. ….det at det ikke er mer enn 200 som deltar i denne demonstrasjonen, betyr ikke at det bare er 200 her i landet som mener nok er nok……vet om undergrunnsgrupperinger som er rustet for kamp, og her er det snakk om bla politifolk og personer i ledende stillinger både privat og offentlig, ikke bare uvitende analfabeter som den forvridde venstresiden ynder å framstille dem som..og kamp blir det, det kan vel ingen være i tvil om??

  Lik

  • Jo, det setter jeg veldig sterkt i tvil. Jeg har fulgt det brune miljøet tilbake til 80-tallet, og dere har ikke en eneste gang klart å mobilisere til noe som helst. Likevel har dere fått mer juling enn noen annen politisk gruppering. Den eneste i deres fløy som har klart noe, gjorde det på egenhånd og sendte 77 NORDMENN i døden. Denne venstresiden du snakker om strider mot det politisk korrekte dere til stadighet syter om. Det finnes ingen venstreside igjen her i landet. Alt og alle står i sentrum og dem som påberoper seg en politisk retning, sitter i Miljøpartiet de grønne, som ikke har noen politikk overhodet.

   Lik

 11. Tja «agitøren» deres var nu tydelig veldig vennlig med sentrale deltagere i dette lille fesjået da,
  så… Man trenger bare å se litt nøyere på bildene her i denne linken så skjønner de fleste (oppegående mennesker) hvor latterlig denne konspirasjonsteorien er. Men jeg regner med at fornuft neppe når inn hos denne menigheten likevel. Vi andre kan jo ihvertfal more oss litt over den manglende evnen til å sortere virkelighet fra massesuggesjon og hjernevask. Fremmedfrykt er enkelt å koke suppe på.

  http://www.vepsen.no/2015/01/tv2-bak-provokasjon/

  Likt av 1 person

 12. «Vi mener også det vitner om manglende objektivitet å fremstille situasjonen på en måte der en persons handlinger skal være representativ for over 100 demonstranter.»

  Haha ironien er til å ta og føle på. Er jo akkurat dette dere nazier gjør med muslimene nå om dagen.

  Lik

 13. Det virker vel egentlig mest sannsynlig her fra litt research, det vil si se på reportasjen og lese de forskjellige meningene som har kommet frem her at TV2 neppe brukte noen agitator. En mer sannsynlig forklaring er at en av deltakerne på denne marsjen (han er synlig blant de som marsjerer i klippene som nevnt av en tidligere kommentator) har aktivt oppsøkt nyhets-teamet. Man ser en klart provoserende, det vil si, oppmerksomhetssøkende, ikke aggressiv oppførsel rettet mot teamet. Når han får oppmerksomheten han var ute etter så kommer kortene på bordet og resten er vel… historie?

  Lik

 14. Det nytter ikke å slenge ut løse påstander om at dette var en agitator. Greit nok at dere har en mistanke, men dere må jo sjekke det ut før dere roper høyt ut om det. Noe annet er useriøst.

  Lik

  • Vi skulle gjerne vist hvem vedkommende er slik at man kan komme til bunns i hva vedkommende står for og hvorfor han handlet som han gjorde.

   Hans uttalelser og handlinger er alt annet en akseptable og det faktum at politiet ikke reagerte når hans uttalelser er sendt på riksdekkende tv mener vi vitner om en av to ting.

   Enten er dette regissert av TV2 for å sverte PEGIDA demonstrantene eller så er dette en mindre begavet person som har sett sitt snitt til å komme på TV uten å tenke over følgene av hans handlinger.

   Lik

 15. «Crusader Media jobber nå for å finne identiteten på agitatoren TV2 har benyttet seg av, og mener dette ikke var annet en en dårlig regissert konflikt.» Har dere funnet denne agitatorens identitet? Dere må vel enten komme opp med bevis for at han var en agitator – eller krype til (korsfarer)korset og si at «han er en av våre trosfeller». Eller kanskje det mest riktige – innrømme at dere sitter hjemme på gutterommet og dikter opp historier som passer med deres eget syn på tilværelsen i håp om at dere skal hisse opp stemninga blant andre nordmenn som befinner seg på den høyre/brune enden av skalaen.

  Likt av 1 person

  • Crusader Media har ikke noen trosfeller blant rasister eller andre mennesker som diskriminerer på bakgrunn av rase, religion eller seksuelle legning. Vi har heller ikke venner blant mobbere eller andre ekstremistiske grupperinger.

   Slik vi ser det så vil denne personen enten han tilhører et høyre eller venstre ekstremt miljø ha fungert som en agitator med et ønske om å sverte PEGIDA demonstrasjonen som klart gir uttrykk for at slike holdninger personen viste ikke er støttet eller akseptable blant PEGIDA demonstrantene.

   Lik

   • Er det ikke diskriminering på bakgrunn av religion å ville hindre muslimer adgang til Vesten? For det er vel det som er vel det som er det ultimate målet?

    Lik

 16. Stakkars gutt. Ikke bare har han gjort seg til NAV-klient resten av livet (noe han sikkert allerede er), men det kan umulig gå lang tid før noen kjenner han igjen og banker dritten ut av han. Og det blir neppe en prioritert politisak.

  Jeg er kritisk til islam selv, men dette er lavmål.

  Likt av 1 person

  • Om man er uenig med vedkommende og om man måtte mene han har handlet kritikkverdig så er det ikke noen grunn til å benytte seg av vold. Dersom man ikke kan vinne en diskusjon ved hjelp av argumentasjon og må ty til vold så har man ikke bare tapt diskusjonen, men også tapt den respekten og støtten man kanskje hadde blant folk.

   Lik

   • Helt enig. Og jeg sier ikke at han fortjener juling heller, men han vil likevel sannsynligvis få det av en eller annen.

    Lik

 17. Er det samme folka som står bak dette nettstedet som de som står bak Nyhetsspeilet? Ser ihvertfall ut som man er like kreative når det kommer konspirasjonsteorier.

  Lik

 18. Hvem er egentlig Crusader Media? Når du skriver,
  «Crusader Media jobber nå for å finne identiteten…»
  Er det bare deg eller er det flere folk? Og hva slags bakgrunn har du/dere som kan trekke alle disse konklusjonene? Og hvorfor prøver du å utgi deg for å være et «medie»? Kan du ikke bare si at det er en vanlig blogg? og at redaktøren egentlig bare er eieren av bloggen?

  Og for å holde det on topic, håper virkelig at alle deres ressurser gjør så dere greier å spore opp denne «agitatoren» altså!

  Lik

  • Crusader Media har flere individer som bistår i å finne saker og informasjon som vi kan poste på sidene. Vi har flere nå som jobber for å spore opp vedkommende, men vi kan ikke gå ut med informasjon før vi har fått det bekreftet at vi har korrekt person.

   Lik

 19. Men hva slags bakgrunn har alle disse folkene? Regner med at det er mange års erfaring innenfor forskjellige felter som gjør at de kan komme med forskjellige uttalelser angående religion og dens påvirkning på vårt samfunn.

  Lik

  • Selvfølgelig gikk han side om side med «sjefen sjøl», holdt seg nær for at hjernevaskede mennesker skulle tro han tilhørte Pegida – du tror vel ikke TV2 er helt uten regikunnskaper?

   Lik

 20. Hilsen fra Danmark. Videoen er selvfølgelig blevet vist her også, og jeg er lidt overrasket over at så mange fra vores broderfolk i Norge, er så nemme at manipulere med, og at Norge har så mange af Islams nyttige idioter. Man skal være idiot for at tro på den iscenesat video. jeg har allerede set disskussioner flere steder på fora i Danmark, hvor flere diskuterer og har mødt denne provokatør, som også har været til demonstrationer i Danmark sammen med AFA og resten fasciterne på venstrefløjen.
  Gør jeres arbejde grundigt Nordmænd, for det er HELT sikkert en provokatør der skal miskreditere Pegida. Find ham, udstille ham, og så få den islamist af en journalist fyret og få stillet TV2 til ansvar for deres bedrageri!
  Pegida vokser over hele Europa og venstrefløjens landsforrædere vil gøre ALT for at miskreditere bevægelsen. Det er allerede sket i England, Tyskland, Danmark og nu også Norge. Det skal ikke stoppes, og det bliver det hellere ikke, for hvis ikke der sker noget nu, så er Europa færdigt.
  Find idioten, og sørg for at tvinge pressen til at indrømme deres groteske bedrageri.
  Så vidt jeg ved er det helelre ikke første gang venstrefløjen i Norge svindler og manipulerer. var der ikke noget med at NDL blev oprettet af SOS racisme?

  Lik

   • Nej, i danmark findes der masser af realister. Heldigvis.
    Men jeg kan se at der findes mange nyttige idioter og venstreekstremistiske apologeter i Norge, som dig.
    Det må være svært at se sig i spejlet i morgenen, velvidende at man accepterer at flere hundrede kvinder voldtages hvert år, bare for at apologeter som dig kan føle sig «gode».

    Lik

 21. Nå skal jeg ikke avsløre identiteten til denne personen her, utenom om at «agitatoren» er født i 1981, bosatt på Oslo Vest, og faktisk er aktiv i svært mange nynazistiske nettforum både åpne og lukkede. Han er også kjent for å hatt disse holdningene i alle fall over 10 år, og har både tilknytning til tidligere Boot Boys og Vigrid. Kunne vært interessant hvordan du Hansen mener at vedkommende dermed er agitator?

  Lik

  • Har du noen som helst beviser for det du kommer med her? Ar du beviser for at personen har tilknytning til Vigrid eller andre organisasjoner. Jeg vet nemlig at dette ikke stemmer helt. Videre er det ikke et ukjent fenomen at man får de som skal være agitatorer til å bli med i nettopp grupper som du viser til for å gi mer legitimitet til skuespillet.

   Du kan blant annet lese mer om dette om du søker opp Hal Turner som var USAs mest kjente nazist i flere tiår, men som til slutt viste seg å være en ansatt FBI agent. Du kan også se hvordan SOS Rasisme fikk personer til å utgi seg for å tilhøre NDL og aktivt var med på å spre islam kritikk for å legitimitere SOS Rasismes eksistens.

   Lik

   • Beviser? Etter at navnet ble offentliggjort kan man bare søke seg frem til, vedkommende er behørig omtalt flere steder, og skriver selv kronikker under fullt navn på flere forum. Du burde kanskje følge litt mer med selv?

    Lik

   • Du spør her «Har du noen som helst beviser for det du kommer med her? Ar du beviser for at personen har tilknytning til Vigrid eller andre organisasjoner. »

    Har du noen som helst beviser for at mannen ER en agitator som er innleid av TV 2? Siden du går så hardt ut her for å kreve bevis av en som mener han vet identiteten til «agitatoren», er det da urimelig for alle oss andre at du viser til bevis eller kilder til det som hele denne artikkelen her bygger på, nemlig at han er en innleid agitator fra TV 2?

    Og som du også sier, at islam nekter å «reformere» seg, eller evner til å gjøre det… hva slags informasjon bygger du det utsagnet på? Nå håper jeg du kommer til å vise til veldig gode kilder og god informasjon, som gjør at vi alle kan bli litt mer opplyste..

    Lik

 22. Hei æ har satt meg inn i Islam og er gift med en muslim … Har ennå ikke på noen måte blitt skremt av det. Æ e født og oppvokst i Norge og tenker æ fortsetter med det sammen med mann og barn 🙂 Akkurat som dere er skeptisk til Islam som religion, er jeg skeptisk til dere. akkurat som det finnes «tullinger» innenfor islam, finnes det nok innenfor deres organisjon også, Men derifra til å tro at dere alle er som dusten på tv, der er jeg ikke 🙂 tenker at dere har like mye rett til ytringsfrihet som alle andre.. Men synes det er synd om det å være skeptisk går over til å rettferdiggjøre hat og sjikane.

  Lik

  • Jeg vet ikke hvem dere er i denne sammenhengen, men viss du mener jeg tilhører PEGIDA eller noen annen organisasjon så tar du feil.

   Jeg er også helt enig med deg at det finnes mange gode mennesker som tilkjenner seg Islam som religion, men det betyr ikke at selve ideologien ikke er kritikkverdig. Jeg kjenner også veldig mange gode kristne mennesker, men i likhet med islam så finnes det også innenfor kristendommen elementer som fremdeles er kritikkverdige, men forskjellen er at kristendommen har vilje til og evner å reformere seg noe islam enda ikke har vist vilje til.

   Jeg synes det er flott du har en mann du er glad i og at dere er glade i deres barn, men det blir litt feil å sammenligne deg som etnisk norsk kvinne med kvinner fra en islamsk kulturell bakgrunn. Det vet du sikkert godt selv så jeg trenger ikke utdype noe mer hva jeg mener der.

   Men hovedsaken her er at man ikke kan si alle er slik eller slik for det stemmer jo som du påpeker ikke så jeg ser egentlig ikke hva det er du er uenig med meg i her?

   Lik

 23. Det var iallefall beleilig å finne noe for å flytte fokus fra den virkelighet vi befinner oss i. Hva som har forgått på forhånd mellom den forvirrede gutten og journalisten,er ikke godt å si og det får vi jo heller aldri vite..Men det er godt tenkelig at journalisten har provosert frem noe, sånn helt beleilig.
  Dette er det venstresiden har å henge hatten på..mens titusener blir jaget på flukt verden over og atter tusener blir slaktet..av Islam. Hva har en forvirret ung mann å stille opp med annet enn å gi utrykk for sin frustrasjon? 200 meennesker som stiller i en fredelig demonstrasjon er jo verdt å klandre..ikke slakterne.
  Hjelpe meg for en forvridd verden..verden vil bedraes og blir det..

  Lik

 24. Helt ærlig så er dette en idiotisk debatt som overhodet ikke fører noen vei, og da snakker jeg om kommentarene i kommentarfeltet.

  Å ta alle muslimer under en kam kan man ikke gjøre, fordi at de fleste er fredelige mennesker. Men d er ikke de fredelige menneskene som man kan ha fokus på under en slik debatt. Når hitler regjerte Tyskland, så var den største prosentandelen av tyskere fredelige mennesker som overhodet ikke brydde som om du var jøde, kristen eller muslim. Men d er ikke de menneskene som skapte problemer heller.

  D er ca like mange ekstreme muslimer som d er antall mennesker i USA, ble d opplyst i en tv debatt på amerikansk tv. (Husker ikke kanalen) D er disse som utgjør problemet og d er disse som bør passes på.

  Koranen har mange vers der d nevnes både drap og andre ting. Deriblant hellig krig mot vantro. Å benekte dette er bare latterlig og dumt, nettopp fordi d står der, sort på hvitt. De fleste muslimer ser disse versene som utdatert, gammeldagse og feil. Slik er d i alle religioner. Bøkene de følger er skrevet i en tid som var veldig andreledes enn vår, og på grunn av utvikling har vi gått bort i fra dette. Men d finnes fremdeles kristne, jøder og andre som holder mange av disse holdningene tett til brystet.

  Jeg er homofil og senest i sommer ble jeg slått ned av 2 muslimske menn. Helt uprovosert og de angrep «ut av d blå». Jeg er åpen homofil og jeg er ikke redd for å verken kysse samboeren min offentlig, eller holde han i hånden. Disse muslimske guttene har fulgt med oss over en lenger periode hvor de også har drevet annen hets mot oss. Dette er sterkt ubehagelig og lite gøy.

  Jeg jobber også i skolen, og der får jeg se hvordan ekstreme holdninger i fra både foreldre og barn påvirker integrering og deltagelse.

  Å kritisere islam er helt legitimt. D er ikke feil å kritisere religion eller andre makt organer. D er kritikken som fører frem en god debatt og gir større forståelse. Men å nekte å lytte til hverandre gir ingen fremgang i debatten. Når d diskuteres om islam så sitter ofte folk på hver sin tue å skriker. D er akkurat de samme argumentene som går igjen og igjen. Enten så er du naiv og dum, ellers så er du rasist eller nazist. Disse kortene kommer utrolig fort frem, fordi ingen er villig til å lytte til den andres meninger. D er kun en selv som er viktig og som har svaret på alle verdens problem.

  Ekstreme religiøse holdninger hører ikke hjemme i et sekularisert samfunn, der man har demokrati. Hvordan hver enkelt tolker sin religion, tro eller overbevisning har keg ikke noe med, så lenge d skjer på arenaer d er rom for dette. (Les kirken, moskeen,templet osv). Eller at de har sin tro personlig og innenfor husets vegger.

  Min ærlige mening om islam debatten er: send ut alle ekstreme, la de som trenger beskyttelse og asyl få bli. Begrens innvandring slik at integreringspolitikken får en mulighet til å fungere. Gjør d ulovlig å nekte barna å delta på norske skole arrangement. Behold den norske tradisjonen å gå hardere inn for at innvandrere lærer seg d norske språket. Oppmuntre til arbeid og sosiale tilstelninger der innvandrere blir integrert. La innvandrere forstå at de må innrette seg etter d norske samfunnet og Norges lover og regler. Lag strengere straffer for voldtekter og annen kriminalitet (dette gjelder nordmenn også).
  La innvandrere forstå at vi lever i et sekularisert samfunn med både religionsfrihet og ytringsfrihet.

  Vil de ikke innrette seg etter dette, så må de dra igjen.

  Svaret på innvandrings debatten og debatten om islam er fryktelig vanskelig og d vil ta lang tid før vi kommer frem til en bra konklusjon.

  Lik

 25. Det vi alle egentlig venter på er At Muslimene selv arrangerer en form for Protest mot ekstremistene! Masse demonstrasjon rundt om i Europa der de viser sin avsky! Tror det ville ha gjort godt for fremtiden.

  Lik

 26. hei til alle sammen, leser komentarer her og lurer på hvor mange seriøse er som skriver og leser på dene pro-rasistiske forumet og man kan lett få inntrykk av at det er mange uvitende eller ekstreme folk her . jeg ville anbefalle alle å gjøre en undersøkelse om muslimer i europa isteden å se hver eneste muslim som en taliban kriger med et gevær og kniv i hånd. for hvis det er snakk om utdannet folk som skriver her da kan ikke forstå deres holdning eller det de skriver . så gjør litt research så finner du ut at muslimer i europa eksisterer like lenge som de fleste nasjoner i europa ,hvordan da kan noen si få dem ut av europa :).og når det gjelder koranen og hva som står i den så mange tolker det som det passer dem .bare eksempel hvor det står om hellig krig ,den oppfordrer til hellig krig når muslimer i et land er angrepet og er truet til utslettelse . det kales hellig krig mot vantro ,for å oppnå en bedre kamp ånd osv osv, men selvfølgelig enkelte tar setninger ut av kontekst for oppnå sine mål.pluss kritisere enkelte muslimer for at de ikke protesterer hele dagen med plakater som avstand av enkelte forbrytelser som de ikke har noe med å gjøre er også et forsøk å sette alle under en kam fordi det har vart nok av sånne protest men ikke alle husker det lenge nok.tenk hvis noen prøvde å skylde på nordmenn for det som breivik gjorde :((

  Lik

  • Faktum er at i Europa er det mer ekstremistiske muslimer prosentvis en det det er i Midt Østen. Når det gjelder din latterlige påstand om at det har vært muslimer like lenge i Europa som de Europeiske nasjonene har eksistert så er det bare tull og historisk feil.

   Europa og de Europeiske nasjonene har eksistert flere hundre år lengre en hva hele den Islamske troen har gjort så gå å les mer historie både om islam og om Europa.

   Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s