Initiativtakeren til demonstrasjonen mot PEGIDA er selv ekstremist

demo_mot_pegida

Mandag ble det arrangert en demonstrasjon mot den anti-islamske bevegelsen PEGIDA, og initiativtakeren til demonstrasjonen var Thee Yezen Al Obaide som påstår han er motstander av ekstrem islam og den Islamske Stat.

Her er det en del begreper som pressen i Norge unnlater å oppgi da man i norsk presse gir et inntrykk av at alle muslimer er like og at det ikke er forskjell på såkalte sjiamuslimer og sunnimuslimer.

Faktum er at arrangøren av demonstrasjonen mot PEGIDA selv er en islamsk ekstremist tilhørende gruppen sjiamuslimer og nå benytter anledningen til å tåkelegge den sjiamuslimske ekstremismen ved å ta avstand fra de sunnimuslimene ekstremistene i IS.

Når arrangørens egne venner blir nektet adgang til hans egen demonstrasjon av blant annet antirasistisk senter så er dette ikke begrunnet i arrangørens åpenhet, men i det faktum at han tilhører og omgås et ekstremistisk muslimsk miljø.

Man kan jo spørre seg hvorfor hverken antirasistisk senter eller Thee Yezen Al Obaide tør gi en nærmere forklaring på hvorfor Thee Yezen Al Obaide venn ble nektet adgang til demonstrasjonen, og hvorfor antirasistisk senter gikk så langt som å nekte å stille opp på demonstrasjonen om Thee Yezen Al Obaide venn deltok.

Kilde: Rights.no, Dagbladet

Advertisements

One thought on “Initiativtakeren til demonstrasjonen mot PEGIDA er selv ekstremist

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s