Thee Yezen Al Obaide omgås personer i kretsen rundt Profetens Ummah

profeten_ummahSom Crusader Media tidligere rapporterte så ønsket ikke Antirasistisk Senter å delta i demonstrasjonen mot PEGIDA dersom en nær venn av initiativtakeren Thee Yezen Al Obaide skulle få tale.

Det har nå vist seg at vedkommende det er snakk om er en varm tilhenger av Profetens Ummahs budskap og at han i flere innlegg på sosiale medier har kommet hva man nesten må kunne kalle antisemittiske uttalelser.

At den politisk korrekte pressen ikke i forkant av demonstrasjonen arrangert av Thee Yezen Al Obaide sjekket opp hans bakgrunn og omgangskrets er forunderlig med tanke på hvor mye tid man benyttet i forkant av PEGIDAs demonstrasjon for å tegne et bilde av PEGIDA demonstrasjonens initiativtager Max Hermansen.

Blant annet fant pressen det veldig viktig å opplyse om at Max Hermansen var blitt innkalt til et såkalt «bekymringsmøte» av PST, og at han var lærer ved to videregående skoler i Oslo. Man fant det også veldig vesentlig å kontakte skolene for å få en uttalelse fra Max Hermansens arbeidsgiver, mens man helt unnlot å gå initiativtakeren for motdemonstrasjonen i sømmene.

Denne dobbeltmoralen og helt klare subjektive dekningen av en sak viser at dagens norske medier ikke akter å utføre sitt samfunnsansvar på en profesjonell objektiv måte, og at man i stedet fungerer som et rent propaganda redskap for den politisk korrekte eliten.

Crusader Media vil komme tilbake med mer informasjon om Thee Yezen Al Obaide jihadist tilknytninger.

Kilde: Dagbladet

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s