Ingen ble drept som følge av denne tegningen

jesus_moses_buddha_shiva

Denne tegningen er sikkert krenkende for ganske mange kristne, jøder, hinduer og buddhister verden over, og den er sikkert samtidig krenkende for mange ikke religiøse ene og alene på grunn av dens vulgære fremtoning.

Man kan da spørre seg hvordan det kan ha seg at ingen har drept eller truet med å drepe noen som følge av publiseringen av denne tegningen, og hvordan det kan ha seg det ikke engang er blitt brent et eneste flagg eller holdt en eneste demonstrasjon mot publiseringen?

Svaret ligger nok i at tegningen ikke karakteriserer den islamske profeten muhammed, og derfor av muslimer verden over ikke anses som krenkende.

Muhammed-karikatur av Knut Westergård

Muhammed-karikatur av Knut Westergård

Et naturlig spørsmål man også må stille seg er hvordan det kan ha seg at flere hundre mennesker verden over direkte eller indirekte er blitt drept og truet som følge av publiseringen av karikaturen av muhammed med en bombe i sin turban?

Er ikke tiden inne for muslimene å ta tak i sin middelaldrene tolkning av islam og reformere sin religion slik at den er mer forenelig med våre vestlige demokratier om de ønsker å leve i fellesskap med oss?

Crusader Media kan ikke gi svaret her, men vi mener det er viktig å stille spørsmålene.

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s