Max Hermansen bekrefter mistankene rundt TV2s bruk av agitator

Max_Hermansen_TV2

Under nyhetssendingen Tirsdag 13 januar bekreftet Max Hermansen mistankene Crusader Media har påpekt rundt TV2s bruk av en agitator for å sverte hans PEGIDA demonstrasjon.

Den mistenkte agitatoren som kalte TV2s reporter Kadafi Zaman for muslim jævel og innvandrer dritt på direktesent tv mandag den 12 januar. På spørsmål om hva Max Hermansen mener om mannen og hvor godt han kjenner til mannen svarer Max Hermansen at han aldri tidligere har sett mannen, men at han «gikk litt ved siden av ham i toget, og pratet med han (mannen)».

Max Hermansen sier videre at han spurte agitatoren hvorfor han deltok på PEGIDA demonstrasjonen og sier han aldri fikk et klart svar på dette.

Det er da naturlig å spørre seg hvordan det kan ha seg at en angivelig anti-islamist som så klart på direktesendt tv kan gi uttrykk for sitt synspunkt ikke på enmannshånd ovenfor arrangøren av demonstrasjonen han angivelig støtter kan gi et klart svar på hvorfor han ønsket å støtte og delta på demonstrasjonen.

Det faktum at TV2 angivelig kjenner identiteten på personen uten at de foretar seg noe i forhold til den kriminelle handlingen mannen tydeligvis i henhold til dagens lovverk begikk da han benyttet det som må kalles rasistisk og diskriminerende karikastikker av TV2s reporter.

Man kan også stille seg spørrende til hvorfor ingen av politifolkene på stedet bortførte vedkommende som helt klart opptrådte på en truende og krenkende måte ovenfor TV2s reporter.

Crusader Media vil jobbe videre for å komme til bunn i denne saken.

Kilde: TV2

 

Advertisements

8 thoughts on “Max Hermansen bekrefter mistankene rundt TV2s bruk av agitator

 1. «Det er da naturlig å spørre seg hvordan det kan ha seg at en angivelig anti-islamist som så klart på direktesendt tv kan gi uttrykk for sitt synspunkt ikke på enmannshånd ovenfor arrangøren av demonstrasjonen han angivelig støtter kan gi et klart svar på hvorfor han ønsket å støtte og delta på demonstrasjonen.»

  Hadde han hatt et klart svar, ville vel det vært enda mer sikkert at han var en godt forberedet agitator?

  «Det faktum at TV2 angivelig kjenner identiteten på personen uten at de foretar seg noe i forhold til den kriminelle handlingen mannen tydeligvis i henhold til dagens lovverk begikk da han benyttet det som må kalles rasistisk og diskriminerende karikastikker av TV2s reporter.»

  Det er reporteren som må anmelde forholdet om han føler for det. Det tipper jeg han ikke gjør.

  «Man kan også stille seg spørrende til hvorfor ingen av politifolkene på stedet bortførte vedkommende som helt klart opptrådte på en truende og krenkende måte ovenfor TV2s reporter.»

  Ser ingen politi i nærheten som ville overhørt samtalen.

  «TV2 benytter seg av falsk agitator for å sverte PEGIDA demonstrasjon»

  Står du fortsatt for denne overskriften? Noe snodig uten å ha et eneste bevis..

  feeder

  Lik

  • Helt feil. Politiet kan anmelde forhold som det det er snakk om her. Dette for å beskytte den som er krenket så det du sier stemmer ikke.

   Du ser dem ikke, men de var der og rundt hele rådhusplassen var det uniformert politi + det var politifolk i sivilt, så her også kommer du med informasjon som ikke stemmer overens med virkeligheten.

   Ja, står faktisk sterkere bak påstanden som du kaller det nå en noen gang.

   Lik

   • Så gi oss navnet på 33-åringen hvis dere har det. Han har selv valgt å framstå i det offentlige. Jeg har en beinhard mistanke om hvem dette er, men jeg har ikke bevis – og uten bevis har man ingen sannhet å formidle.

    Lik

   • Vi har fått noen tips om hvem vedkommende er, men har ikke håndfaste beviser og derav har vi ikke lagt ut informasjon om mannens identitet. Vi ønsker ikke å sverte noen og derfor avventer vi saken.

    Lik

   • Vil ikke du kalle det en påstand?

    Forøvrig. En ytring som føles krenkende og derfor kan være straffbar, må anmeldes av offeret.

    Lik

 2. Hvis dette er en fyr fra f.eks blitzmiljøet, er det ikke mer realistisk å tro at han handlet «alene» . Altså ikke noe planlagt stunt sammen med TV 2. Det du påstår av TV 2, får NRKs manipulerende romfolk-sak til å bli en en liten fillenotis. Tror du i så fall at TV 2 og andre mediekanaler visste om at raddisnorge hadde tatt over NDL?

  Lik

 3. Jeg har nå trålet dette intervjuet tre ganger og har ikke klart å finne en bekreftelse på mistankene om en falsk agitator. Dette blogginnlegget er en gjentakelse av gårsdagens, helt uten fakta eller forsterkende argumenter. Du bekrefter nok dine egne påstander ved å lese mellom linjene, men at Hermansen ikke kjenner vedkommende er langt fra en bekreftelse. «Er det ikke nærliggende…» er ikke argumentasjon men et primitivt redskap for å understreke mangelfull informasjon. Jeg hadde satt veldig stor pris på en saklig diskusjon med deg, fordi jeg setter stor pris på folk som fremmer en mening – uansett hva de mener. Crusader Media fremstår med denne oppfølgingen som en ren farse. Diskusjonen rundt islam og religionsutøvelse forøvrig er en viktig debatt. Mitt syn er at all religionsutøvelse er basert på antiintellekualistiske ideer og destruktivt for demokratisering av samfunnet. Min side av saken kan diskuteres fra et ateistisk/ humanistisk synspunkt, ikke politisk. Det er en også en debatt som kan føres med full åpenhet, uten å trø noen som helst på tærne. Du legger her ordene i munnen på Max Hermansen, som i praksis er en fortielse og forfalskning av budskapet. La meg også legge til at jeg er helt uenig i Hermansens og alle andre offentlig belyste anti-islamisters retorikk og fordummende argumentasjon.

  Lik

 4. Trodde Ronny Atle har vært ute og sagt at det er en mann tilhørende ytterste høyre, og at slike demonstrasjoner alltid tiltrekker seg uønskede elementer? På tide å skrive det eller slette artikkelen kanskje?

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s