Først når en muslim blir offer ser pressen et problem

Ali_Muhammad_QasimDet måtte en muslim til før pressen fikk øynene delvis opp for at det å stemple meningsmotstandere som ekstremister ikke er korrekt måte å gå frem på.

Frilansjournalist Ali Muhammad Qasim var mannen Antirasistisk Senter nektet å dele sene med etter som han tidligere har deltatt på demonstrasjoner mot USA og Israel i regi av Profeten Ummah.

I følge informasjon som Crusader Media sitter på så har Ali Muhammad Qasim tette bånd til Profeten Ummah, og vi finner det derfor veldig underlig at ikke pressen har tatt i bruk de samme virkemidlene for å sverte Ali Muhammad Qasims person som det man tok i bruk for å sverte Max Hermansen.

Selv om Max Hermansen heletiden har tatt klar avstand til vold så har pressens behandling av ham vært vesentlig hardere en det man nå ser den er mot muslimen Ali Muhammad Qasim.

Crusader Media mener ikke det er riktig at verken Ali Muhammad Qasim eller Max Hermansen skal måtte stå til rette for de meningene de står for som privatpersoner på arbeidsplassen, men vi mener at man bør sørge for å holde alle opp til den samme standarden om man skal unngå forskjellsbehandling av individer basert på dems religion, rase eller politiske overbevisning.

Du kan se et intervju med Ali Muhammad Qasim ved å følge den underliggende linken.

Intervju med Ali Muhammad Qasim

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s