Svindlerne og voldsutøvere igjen inne i varmen

PEGIDA_SOS_Rasisme

Den svindlerdømte organisasjonen SOS Rasisme (Nye SOS Rasisme) har i dag holdt en motdemonstrasjon mot PEGIDA utenfor Oslo rådhus, og pressen hverken opplyser i sin reportasje om medlemsjukset organisasjonen er dømt for og fortsatt under etterforskning for.

Man unngår også fra den politisk korrekte pressens side å informere om organisasjonens forherligelse av vold og voldsbruk mot ulikt tenkende og mot norske jøder.
SOS Rasisme er en anti-jødisk, og anti-israelsk organisasjon som benytter vold og trusler som sitt fremste våpen. Deltagerne på SOS Rasismes demonstrasjon måtte maskere seg for å vise hva de mener i frykt for å bli gjenkjent som de svindlerne de er.

Blitz var også til stede for å demonstrere mot PEGIDA og vi er også godt kjent med at dette også er en gruppe venstreekstreme som benytter seg av vold og trusler for å få frem sitt budskap.

Man kan jo bare spørre seg hvorfor pressen ikke går like grundig til verks ved sin dekning av hvem og hva Blitz og SOS Rasisme er og står for.

Crusader Media vil komme tilbake med mer informasjon om disse organisasjonene og menneskene bak dem.

Advertisements

One thought on “Svindlerne og voldsutøvere igjen inne i varmen

  1. De hjernevaskbare arvingene til den norske forsmådde terrororg.og politisk konkursrammede AKP m-l – fornekter seg ikke som Jihadistenes mest nyttige idioter på gateplan med bare voldsrøde fraser, skitkasting og politisk budskap fullstendig ut på dato i utakt med folket for 1 levelig samfunn anno 2015!

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s