Politisk undertrykkelse og sensur i Sverige

smr_kvinnor

Den nasjonalistiske bevegelsen er som vi alle vet mye større i vårt naboland Sverige en hva den er her hjemme i Norge, og den dekker alt fra mer radikale nasjonalsosialistiske organisasjoner som Den Nordiske Motstandsbevegelsen til det mer politisk korrekte Sverigedemokratene noe som ved første øyekast kan gi uttrykk av at man i Sverige har et mer åpent demokrati en hva man har ellers i Europa.

Dette er selvfølgelig ikke sannheten. Sannheten er at man i Sverige i stor grad bedriver en politisk hetskampanje mot alle annerledes tenkende, og man benytter landets politisk korrekte medier i samarbeid med landets politi for å undergrave de politisk ukorrektes muligheter til å delta i den offentlige debatten.

Den seneste tiden har man for eksempel opplevd at medlemmer av gruppen Den Nordiske Motstandsbevegelsens ledelse er hengt over flere sider i et av landets største aviser, og man har også innsett «trusselen» gruppens kvinner utgjør mot statsmakten, og har derfor også valgt å henge ut disse med bilde og bostedsadresse til tross for at dette setter kvinnenes familier og barn i fare for å bli utsatt for overfall fra politiske motstandere.

Man velger med andre ord fra den politisk korrekte avisen Expressen å se bort fra enhver form for «vær varsom plakaten» som vi har her i Norge så lenge det er snakk om å henge ut politiske motstandere.

Mens Expressens journalister selv henger ut mennesker over flere sider i et av landets største aviser så tyr de til politianmeldelse av sine politiske motstandere når disse ønsker å utføre et stykke journalistisk arbeide på vegene av sitt eget politiske nyhetsmagasin. Man ønsker med andre ord ikke fra Expressens side å bli intervjuet og uthengt for sine anti-demokratiske arbeidsmetoder og tilkaller derfor politiet og fremfører falske anklager mot de nasjonalistiske journalistene.

Man kan med andre ord fra Expressens side ikke stille opp til et kritisk intervju hvor en må forsvare ens arbeidsmetoder og ens egen journalistiske integritet.

I den norske nyhetsportalen ABC Nyheters innlegg kan dere fort se hvordan man også her i Norge ukritisk publiserer politisk propaganda fra Sverige uten å hente inn informasjon fra begge parter i saken.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2015/02/14/217862/nynazister-pagrepet-trusler-mot-avisredaksjoner-i-Sverige

Dere kan her lese hva Den Nordiske Motstandsbevegelsen selv har å si om saken her.

Under er et intervju med reporteren som har uthengt de nasjonalistiske kvinnene. Du kan høre og bedømme intervjuet selv.

Crusader Media mener det er skammelig at en såkalt seriøs avis velger å utsette politisk engasjerte kvinner for en offentlig gapestokk ene og alene på bakgrunn av dems politiske engasjement.

Crusader Media kommer tilbake med mer informasjon om saken.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s