Andreas Lubitz Co-Piloten på Flight 9525 var en Islamsk konvertitt.

andreas-lubitz-honored-as-martyr-on-facebook

Uavhengige Tyske nyhetskanaler rapporterer nå at den Tyske co-piloten på flight nummer 9525 som styrtet i Alpene var en islamsk konvertitt, og at det derfor er sannsynlig at flykrasjet var en terror handling.

Man kan jo stille seg spørrende til hvorfor denne fakta opplysningen ikke har nådd frem i norsk presse, og hvorfor man også i andre utenlandske politisk korrekte medier nå forsøker å undergrave disse opplysningene.

Det at Andreas Lubitz sies å ha hat mentale problemer kan man ikke benytte som et argument for å motbevise muligheten for at hans valg om å styrte flight 9525 i Alpene ikke hadde noen tilknytning til hans islamske tro.

Tvert imot kan man bygge en sak der man argumenterer for at nettopp det faktum at Andreas Lubitz var i en sårbar situasjon gjør at han vert mer mottakelig for Islamsk radikal propaganda, og at islam dermed kan ha vært en katalysator når det kommer til hans valg om å ta med seg 149 andre mennesker i døden.

At myndighetene nå bevist velger å se bort fra denne muligheten viser hvor redde de er for muligheten for at dette var en islamsk terror handling, og de følgen slike opplysninger vil kunne ha i et allerede polarisert Tyskland.

Crusader Media ønsker her å gi sine lesere så mye opplysninger som mulig slik at sannheten i større grad kan bli belyst, og at ikke myndighetene kan undergrave viktige elementer i denne saken.

Kilder: http://www.libertynews.com/2015/03/german-news-reporting-andreas-lubitz-co-pilot-of-flight-9525-was-a-muslim-convert/

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s