Hvordan så den historiske Jesus fra Nazareth ut?

jesus

Man diskuterer ofte om det har eksistert en person ved navnet Jesus og hvordan denne personen så ut, og det man får høre i de politisk korrekte mediene stadig oftere er at Jesus om han eksisterte var en semitt og dermed hadde semittiske eller arabiske trekk.

Sannheten er at dette ikke stemmer og at man har historiske kilder som vitner om at det faktisk fantes en mann i det som på den tiden ble kalt Judea og som var en Romersk provins.

I den kanskje mest kjente historiske personen som vi har historisk dokumentasjon på har eksistert sin beretning om Jesus fra Nazareth, beskrives Jesus på følgende måte:

«hans gyllne hår ga ham et overnaturlig utseende» vi får videre høre at han hadde grå øyne.

http://www.thenazareneway.com/likeness_of_our_saviour.htm

Så hvorfor tar vi dette opp i Watchdog Rapport, og hvorfor er dette viktig?

Sannheten er at dette egentlig ikke er noe viktig i det heletatt dersom man kun forholder seg til den religiøse delen av historien om Jesus fra Nazareth, og man fokuserer på hans budskap og ikke hans person.

Problemet med denne tolkningen er at Jesus selv sier «Den som har sett meg har sett Faderen» og mener med dette at han ser ut som Faderen/Gud.

Sett i lys av dette skaper det med en gang en mer problematisk situasjon ettersom dette utsagnet dermed åpner for at hvite mennesker er mer like Gud en hva svarte, arabiske osv. er, og at man dermed åpner for tolkninger om at svarte/arabere osv. er barn av Satan eller er bærere av Kains merke.

Dette skaper selvfølgelig problemer for den politiske eliten verden over som ønsker å benytte religion som et virkemiddel for å styre massene, og av denne simple grunn er det man i dag ser en stadig økende tendens av angrep på kristendommen fra ulike styresmakter verden over.

Man ønsker enkelt og greit å endre folks oppfatning av hva kristendommen er, og hvem Jesus var, da en hvit Jesus ikke sammenfaller med den politisk korrekte ideologien makteliten fører for å splitte og ødelegge verdens nasjoner og folk.

Man forsøker derfor å fremstille Jesus som en araber/semitt, og man kommer til stadighet opp med nye «beviser» som skal vitne om at Jesus slettes ikke var hvit. Man ser helt bort fra den historiske muligheten for at Jesus om han ikke var Guds sønn kunne ha hatt en Romersk far og av den grunn var en skam for Jødene ettersom Maria var av kongelig blod (av. Davids slekt).

Man kan jo bare tenke seg til hvordan protestene hadde vært om en «Tysker unge» skulle blitt arveprins i Norge etter krigen, og setter man det i et slikt historisk perspektiv så kan man forstå at man kom opp med en forklaring hvor Maria var blitt med barn uten noen inngripen fra en mann.

Ved å komme opp med en slik forklaring ville man unngå å få en potensiell Jødisk konge med Romersk blod.

Crusader Media her selvfølgelig her tatt seg en liten frihet til å filosofere litt rundt en mulig forklaring på Jesus sitt utseende, men gitt det faktum at Jesus ble kalt Jødenes konge, Hans mor var av kongelig æt, og at det befant seg utallige blonde blåøyde romere i Nazareth på den tiden så er muligheten absolutt til stede for at Maria kan ha blitt forført, voldtatt eller lignende av en romersk mann, og at Jødiske ledere anså dette som et stort problem og derav ønsket å ta hans liv.

Samme hvordan man velger å forklare Jesus utseende så står et faktum fast, og det er at Jesus var hvit, blond og grå/blå øyd.

Advertisements

2 thoughts on “Hvordan så den historiske Jesus fra Nazareth ut?

 1. Vær så snill , ikke latterliggjør dere selv når dere skriver:

  «Problemet med denne tolkningen er at Jesus selv sier «Den som har sett meg har sett Faderen» og mener med dette at han ser ut som Faderen/Gud»

  Min kommentar:

  Hadde dere lest Bibelen hadde dere vist at alt i Bibelen handler om åndelighet.

  Paulus’ andre brev til korinterne 4:18;
  «Vi har ikke det synlige for øye, men det usynlige. For det synlige tar slutt, det usynlige er evig.»
  http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=2CO&chapter=4#18

  Så når «Jesus selv sier «Den som har sett meg har sett Faderen» og mener med dette at han ser ut som Faderen/Gud»

  Så har det ingenting med hvordan Jesus eller noen andre ser ute eller så ut visuelt, men hvordan vi så og fortsatt ser på han som forbilde og åndelig menneske for alle oss andre.

  Johannes Evangeliet 4:24;
  «Gud er ånd, og den som tilber ham, må tilbe i ånd og sannhet.»
  http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=JHN&chapter=4#24

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s