AP Det Norske Innvandrer partiet

DetNorskeInnvandringspartiet

Ap er det norske innvandrer partiet, og ettersom AP nå ser flere og flere etniske nordmenn vende partiet ryggen ønsker de å importere flere nye AP velgere for å sikre seg makten i landet ved neste valg.

Dersom man ser på Oslo APs bystyre gruppe så utgjør innvandrer delen over 50 % til tross for at Oslos innvandrerbefolkning kun utgjør rundt 25 prosent av byens befolkning. Med andre ord er innvandrerne sterkt overrepresentert i APs bystyregruppe i Oslo.

Hvordan kan dette ha seg, og hvorfor er det ingen som ser på dette som et problem?

Svaret er veldig enkelt. Det skyldes det faktum at makteliten i AP og i Norge generelt ikke har den etnisk norske befolkningens velvære som sin hovedprioritet, men heller prioriterer å styrke sine egne politiske og finansielle posisjoner innen det globale elite samfunnet som har vokst frem.

Dersom etnisk norske borgere ikke snart våkner opp, og tar tak i de mange problemene og farene makteliten her i landet er i ferd med å utsette landets befolkning for vil vi om få år kunne oppleve de verste økonomiske og nasjonale problemene landet har sett siden svartedauen.

Crusader Media ønsker å opplyse folk om de mange problemene i samfunnet og tar derfor tak i en del saker som andre nyhetssider i frykt for å ikke fremstå som politisk korrekte tør skrive om.

 

Advertisements

2 thoughts on “AP Det Norske Innvandrer partiet

  1. En ting er ihvertfall sikkert, her er fare på ferde, der levnes ikke tvil om at AP, sosialistike partier er en fare for et lands befoknings sikkerhet. For det første så er det partier som absolutt ikke har bruk for Gud, han er forkastet i disse partier i et og alt, og det er det vi ser resultatene av i dag! Må Herren Jesus få åpne hjertets øyne på den norske befolkningen, om at politikk, uansett hvilket parti det er, ikke gagner, ingen av dem regner med Herren på sin agenda, men kun ugudelig, politiksk/religiøs makt, og styresett! Derfor står Norge på innsiden av dørterskelen, for og ønske, Antikrist, velkommen inn! Og velkommen hjem, for det er iblant disse han hører hjemme! Politisk/religøs, ugudelig makt, har ingen relasjoner til Bibelen, Bibelen har heller ingen relasjoner til politisk/religiøs makt og ugudelighet!

    Lik

  2. Siden 70-tallet innvandring. Noe nedgang? Nei, faktisk rangert som ett av beste land å bo i verden. Innvandrere «over» representerer AP? Er identiteten deres norsk, de føler seg norsk og knytter mesteparten av seg selv til Norge har det vel ikke noe så stort å si? Synes det her hører heller til Agurknytt.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s