VG går fra å være nyhets formidler til å bli venstreradikalt propaganda media!

Mads_A_Andersen_2

Mads A. Andersen som er en utagerende venstre propagandist får lov av ledelsen i VG til å benytte VGtv til å trakassere politiske motstandere på direkten.

Det er greit man ønsker å bedrive oppsøkende og granskende journalistikk, men i VGtv’s innslag kan man helt klart se hvordan journalisten ikke forholder seg objektivt til saken og sine intervju objekt, og at han heller ikke tar til hensyn at han oppsøker og forstyrrer mennesker i og på dems arbeidsplass.

Det er også viktig å legge merke til hvordan Mads A. Andersen når han blir konfrontert av det siste intervjuobjektet sitt med om det ikke er bedre å forsvare landet sitt en å flykte så mister han både munn og mæle.

Mads A. Andersen sier rett ut at han selv ville flykte istedenfor å kjempe for sitt lands frihet, og forsøker å fremstille det å ønske å kjempe for sitt land, sin familie osv som noe galt. Det blir derfor veldig merkelig å se hvordan VG de siste ukene har forherliget de norske motstandsfolkene som valgte å kjempe for frihet, demokrati istedenfor å flykte fra landet slik VG reporteren selv ville gjort.

Man kan også i intervjuet fort legge merke til at Mads A. Andersen fremlegger en haug med påstander som vedtatte sannheter uten at dette på noen måter kan dokumenteres. Blant annet fremstiller han ALLE de ulovlige immigrantene som offer av krig og forfølgelse, og han fremstiller det på en slik måte at man kan få inntrykk av at flertallet var kvinner og barn.

Begge disse påstandene er så langt Crusader Media har greid å innhente informasjon om de ulovlige immigrantene feilaktige, og at statistikk og tidligere erfaringer fra land som Italia og Hellas vitner om at flertallet av disse immigrantene er mannlige lykkejegere, og at kun et fåtall faktisk flykter fra krig og forfølgelse.

Hele VGtv intervjuet preges dermed av Mads A. Andersens venstreekstremistiske holdninger og forakt for politiske motstandere, og viser i klarhet hvor redaksjonen i VG står politisk.

Man skulle nesten ha trodd hele innslaget var et bestillingsprosjekt fra den politiske venstresiden her i landet.

Du kan se hele opptrinnet her: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/flyktningkatastrofen-i-middelhavet/derfor-ringte-vg-kommentarfelt-deltakere/a/23440237/

Kilde: VG.no

Advertisements

2 thoughts on “VG går fra å være nyhets formidler til å bli venstreradikalt propaganda media!

    • Du må forstå at de ringer ikke folk som de vet de vil få motsvar fra og som vil forsvare sitt standpunkt. De er ute etter å nå folk som kvier seg og unnskylder sine kommentarer.

      Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s