Mannsgruppa MARS

Mannsgruppa_MARS

Det har fra tid til annen blitt opprettet ulike mannsgrupper i Norge som har sagt de ønsker å kjempe for menns rettigheter i vårt stadig mer feministiske samfunn, men disse gruppene har dessverre vist seg å ikke være annet en tåpelige morsomheter fra useriøse menn som har ønsket oppmerksomhet.

Nå har derimot en an Crusader Medias egne bidragsytere startet en egen Mannsgruppe kalt MARS etter den Romerske krigsguden Mars.

Crusader Media har spurt bidragsyteren vår hvorfor han valgte et krigersk navn på gruppa, og om ikke det vil virke mot sin hensikt, og gi feil signaler.

Til dette svarer vår bidragsyter:

«Tiden for at menn sier unnskyld for sin mer maskuline konfronterende natur er over. Den Europeiske mannen er blitt et offer på alle områder i samfunnet, og taper i dag terreng og innflytelse på alle områder.

Mannsgruppa MARS er ikke en gruppe som vil sitte stille og skrive en og annen artikkel om hva vi mener er feil i vårt feminiserte samfunn. Vi ønsker å ta kampen ut i gatene og atter engang engasjere den Europeiske mannen og få ham opp av sofakroken hvor han de siste 30 årene har latt seg forfalle både fysisk og mentalt foran tv apparatet.

MARS ønsker å se menn engasjere seg for sin egen og sine sønners fremtid i det såkalte moderne samfunnet. Et samfunn hvor vi til stadighet blir fortalt at de mannlige karakteristikkene blir mindre og mindre verdt, og at menn må bli mer feministiske.

Et samfunn der små gutter blir fortalt at de er slemme voldtektsmenn allerede i barnehagen, hvor de ikke får stå når de går på do, og hvor skoler og andre institusjoner til stadighet blir mer og mer tilpasset en feministisk mentalitet.

MARS vil ikke stoppe utviklingen i samfunnet når det kommer til moderniseringen av vårt samfunn, men vi ønsker at mannen skal følge med i denne utviklingen på mannens egne premisser ikke på de radikale sosialistiske feministenes premisser.

MARS vil derfor kjempe for ett samfunn der menn får være menn og kvinner får være kvinner!»

Crusader Media er som de fleste sikkert har fått med seg et nettmagasin med en mer konservativ holdning til samfunnsspørsmål, og vi ønsker derfor å gi Mannsgruppa MARS så mye reklame som mulig, og oppfordrer våre lesere til å besøke gruppens Facebook side.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s