Jens Stoltenberg er deltager på den elitiske Bilderberg konferansen i Østerrike

bilderberg-2015_Jens_Stoltenberg

Dette året er Bilderberg konferansen flyttet til Østerrike hvor man har sperret av store områder for å holde frie journalister på avstand for å unngå mediedekning av selve konferansen og dens deltagere.

Jens Stoltenberg som tidligere har vært til stede på konferansen i sin rolle som leder i AP og som Norsk Stortingsrepresentant har også denne gangen blitt invitert til konferansen i form av sitt embete som generalsekretær i NATO.

Bilderberg er en gruppe elitiske finans og stats ledere som siden 1954 har holdt faste årlige møter i det skjulte for å diskutere verdens politikk uten offentlighetens innsyn. Selv om konferansen på papiret er en privat konferanse, er alle sikkerhetsmessige innslag rundt konferansen dekket av skattebetalerne i landet der konferansen finner sted.

Vi har alle nå sett hvordan sikkerhets oppbudet rundt G7 konferansen i Tyskland var, og hvor stort medieoppbud det var rundt denne lille konferansen, og man må nesten spørre seg hvorfor det ikke er noen presse dekning av Bilderberg konferansen hvor mange flere av verdens mektigste deltar, og der sikkerheten tydeligvis er mye større en på G7 møtet.

Crusader Media ber folk nå begynne å stille spørsmål og forlange svar!!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s