Har du hørt om TTIP (Transatlantic Trade Investment Partnership) ?

TTIP

De aller færreste her i Norge eller for den saks skyld i EU har hørt om Transatlantic Trade Investment Partnership forkortet TTIP avtalen som EU og USA nå er i ferd med å implementere.

Denne avtalen er en avtale mellom EU/EØS landene og USA som gir mer makt til de multinasjonale bedriftene, og som fjerner en stor del av makten i de berørte landene fra de enkelte landenes regjeringer, og gir den til de multinasjonale selskapene.

Man kan jo begynne å lure på hvorfor man i Norsk presse hører så lite om denne avtalen, og hvorfor man for eksempel ikke forklarer avtalens virkeområder slik det gjøres i videoen over slik at EU/EØS og USAs befolkning får en mulighet til å si sin mening om avtalen.

Spør dere selv hvorfor må stadig flere avtaler som berører enkeltindividets liv og helse gjøres bak lukkede dører, og uten at pressen gis innsyn?

Ja du kan i samme omgang stille deg spørsmålet: «Hvorfor stiller ikke den politisk korrekte pressen flere spørsmål rundt disse avtalene, og metodene som benyttes for å få dem verifisert?»

Crusader Media er her for folket, og vil fortsette å stille ubehagelige spørsmål angående det politiske arbeidet som pågår i mørke rom bak lukkede dører.

I det underliggende videoklippet får du en snarlig gjennomgang av hva TTIP avtalen går ut på, og hvilke områder av ditt liv den vil ha en direkte innvirkning på.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s