Hvorfor tror folk at det kun er hvite mennesker som har eid slaver?

white-sex-slave-muslims
De aller fleste i dag vet veldig lite om historien rundt slaveriet, og dette kommer mye av hvordan den politisk korrekte skolen i dag forsøker å tegne et bestemt bilde av historien og spesielt forholdet mellom hvite og svarte mennesker.

Det som stadig tydeligere kommer frem om man leser historien, og ser mer objektivt på den er at slaveriet ikke var en institusjon der den hvite mannen sto alene på toppen, mens alle andre folkeslag sto under ham som slaver og tjenere.

Historisk kan man se at slaveri har vært noe man har bedrevet i hele verden, og at den mest vanlige formen for slaveri opp gjennom tiden har vært slaver av ens egen rase. Det vil si at man blant annet i Europa om man ser på slaveriets historie har hat flere hvite slaver historisk en man har hatt fargede slaver.

Man kan også se at slaveriet hadde sin lengts levetid på det afrikanske kontinentet og i Midtøsten hvor både hvite og svarte var slaver til langt inn på 1800 tallet.

Du kan lese litt mer om dette i den følgende artikkelen fra dagbladet:
http://www.dagbladet.no/magasinet/2005/10/24/447340.html

Når det gjelder slavehandelen i USA var de aller fleste slavene som ble kjøpt i Afrika kjøpt av Svarte slavehandlere som hadde tatt andre stamme medlemmer til fange for så å selge disse til hvite og arabere.

Du kan se en mindre video her om hvordan både svarte og hvite i USA eide slaver og at dette emnet ikke er så svart og hvit som det den politisk korrekte pressen skal ha det til.
https://www.youtube.com/watch?v=NFqXvfmuuSA

Crusader Media ønsker nå å sette et fokus på hvordan man i dag forsøker å hvitvaske historien, ved å fjerne historiske dokumenter osv som dokumenterer at det ikke bare var hvite mennesker som eide slaver.

La oss få en objektiv gjennomgang av historien slik at fremtidige generasjoner kan lege de sårene den politisk korrekte eliten og media på falsk grunnlag har skapt.

Ta for eksempel ordet Svale og se hvor ordet kommer fra.

Ordet Slave kommer fra det slaviske folket som ofte ble tatt til fange og solgt av Romerne etter at de hadde hærtatt Slaviske landområder. Med andre orde stammer ordet fra hvit slavehandel og ikke fra svart slavehandel slik de aller fleste tror i dag.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s