To unge gutter fra Namsos henges nå ut i anti-rasismens navn. (Oppdatert)

namsos_voldVi har i løpet av dagen kunnet lese i de aller fleste av landets største aviser hvordan to unge etniske nordmenn har «banket opp» en person av utenlandsk opprinnelse i Namsos, og at deler av opptrinnet ble filmet.

Dette er selvfølgelig en stygg sak som pressen bør ta tak i da man ikke kan akseptere at folk gyver løs på hverandre på den måten man ser i filmen uten at det får en eller annen form for konsekvens for gjerningspersonene, men det er når ett samlet pressekorps roper rasisme man bør bli litt på alerten.

Et kollektivt norsk pressekorps har helt fra nyheten ble kjent ropt rasisme og behandlet saken som om det var et klart rasistisk motivert overfall, uten på noen måte ha sjekket opp fakta rundt de faktiske forholdene i saken.

Når det nå er blitt klart at hendelsen mest sannsynlig ikke var rasistisk motivert, men var resultat av en disputt mellom de to etnisk norske guttene, innvandreren så blir saken døyvet ned i pressen og forsøkt skjult.

Saken ligger ikke frontet på landets største avisers websider lenger, og man gjør ingen forsøk på å korrigere den feilaktige dekningen av hendelsen som en rasistisk motivert hendelse.

Crusader Media har fått informasjon om at de to etnisk norske guttene som var involvert i hendelsen har en stor vennekrets bestående av mennesker fra alle raser og religioner, og at de aller fleste som kjenner de to sterkt motsetter seg den norske pressens forsøk på å fremstille guttene som rasister.

Så hvorfor blir denne saken trukket slik frem i alt fra de landsdekkende avisene til nyhetene på NRK og TV2?

Svaret ligger i at man den politiske venstresiden lenge har leitet etter en sak hvor man kan trekke frem hvordan rasismen i Norge ikke skal ha gått ned etter ABBs handlinger den 22. juli for fire år siden, og at man på den måten kan holde oppe forestillingen om at enhver kritikk av innvandrere og særlig muslimer må sees på som en rasistisk motivert handling.

Crusader Media mener at de to unge guttene helt klart bør få en form for straff for sine handlinger, men mener samtidig at man ikke kan henge noen ut i pressen slik man nå har gjort uten sterke bevis for at handlingen faktisk var rasistisk motivert.

Crusader Media kommer til å følge saken, og vil rapportere så fort vi får ny informasjon om eventuelle endringer i saken.

Under kan du se videoen som pressen mener viser en rasistisk motivert handling. Legg merke til at ingen rasistiske ord blir ytret under opptrinnet.

(Oppdatering 25.07.2015)

Da har den politisk korrekte pressen måttet komme ut med sannheten etter at en av de stemplede rasistenes mørkhudede venner har stått frem som vedkommende som tok opp filmklippet.

Man kan jo nå spørre seg hvorfor ingen politikere eller andre samfunnstopper som sto i kø for å stemple de to etnisk norske guttene som rasister nå har trukket tilbake sine anklager ettersom det nå er ganske sikkert hendelsen ikke hadde noe som helst med rasisme å gjøre.

Du kan lese en oppdatering i den politisk korrekte pressen om saken her:

http://www.nettavisen.no/nyheter/-jeg-filmet-slagene-fordi-det-var-gy/3422812426.html

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s