Pressens knefall for den økonomiske adelen!

ttip-Trojanisches-Pferd-europa

Man hører mye rart i pressen om dagen, men det man ikke får der er sannheten noe jeg personlig synes er veldig leit.

Crusader Media er av den klare oppfatning at pressens oppgave er å være en slags moralsk vakthund som skal komme med fakta opplysninger, og holde folket oppdatert om saker som hender i vårt samfunn slik at ikke politikerne og andre myndighetspersoner kan gå amok.

Dessverre ser det ut som om eierne og redaktørene av norske avishus deler min oppfatning her, og at man er mer opptatt av å spille «ball» med politikerne og andre maktpersoner i samfunnet for å høste størst mulig økonomisk gevinst.

Man er mer opptatt av å propagandere FOR de politisk korrekte ideene en hva man er av fakta, og man overser klare indikasjoner på at samfunnet vårt stadig raskere beveger seg i retning av totalitarisme styrt av store multinasjonale selskaper.

Nå er kanskje ikke det så rart med tanke på at det er de samme multinasjonale selskapene som eier de aller fleste mediehusene også i Norge, og at redaktører og journalister som verdsetter det å ha en jobb i stor grad er underlagt dems strenge propaganda regime.

Man kan jo for eksempel spørre seg hvorfor man har så lite debatt rundt de internasjonale avtalene man nå er i ferd med å få på plass som den såkalte TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership) avtalen som vil frata folkevalgte i USA og Europa bestemmelsesgrunnlaget når det kommer til handel på tvers av landegrenser.

Avtalen er per dags dato ikke kjent av noen av partene, og de som skal verifisere avtalen (de folkevalgte) vet derfor ikke hva de skal stemme ja eller nei til.

Man skulle da selvfølgelig tro at avtalen automatisk ville bli nedstemt, men slik fungerer det dessverre ikke lengre. Politikerne i dag er i stor grad underlagt diverse økonomiske interesser som gir dem ulike former for økonomisk støtte imot at politikerne viser dem forbeholdt lojalitet. Av denne grunn er det avtaler som TTIP blir ratifisert og vedtatt selv om avtalene på ingen måter er til for å øke livskvaliteten til innbyggerne i landene som vedtar den.

Den informasjonen man sitter på rundt TTIP avtalen er lekket ut via ULOVLIGE nettsteder som wikileaks.org, og andre alternative nyhetssider, mens den etablerte pressen sitter kneblet på sidelinjen.

Et av de mest omdiskuterte emnene i denne TTIP avtalen er at bedrifter skal kunne trekke land inn for retten om de mener en ny lov eller regler i et land hindrer bedriften i å tjene penger. Når man her snakker om en domstol så snakker man i realiteten om tre advokater som sammen skal diskutere saken for så å komme med en løsning. Det er ikke snakk om en rettssak i ordets rette betydning.

De folkevalgte er selvfølgelig dermed helt skjøvet ut på sidelinjen noe landets lover også i stor grad har blitt.

Så spørsmålet her er hvorfor dette ikke i større grad nevnes i den etablerte pressen, og hvorfor man blir sett på som ekstremist eller konspirasjons teoretiker for å påpeke disse faktaene?

Du kan lese om TTIP her…

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s