Lars Gule, Norges første statsfinansierte nettpropagandist

Lars_Gule_Venstreekstremisten

Jeg har ofte lurt på hvordan en person som Lars Gule har så mye tid til å løpe rundt på møter i Palestina komiteen, og andre venstreekstreme møter samtidig som han kan være så pass aktiv på diverse nettforum som det han er, og her om dagen fikk jeg svaret av en kammerat av meg.

Svaret var like enkelt som det var opplagt, og jeg må si jeg ble litt skremt over hvordan ting fungerer her i vårt såkalte demokratiske Norge.

Jeg fikk opplyst at Lars Gule jobber som førsteamanuensis ved Høgskolen i Oslo og Akershus, og at han der driver med en såkalt forskning på ekstremisme av ulike politiske og religiøse retninger. Dette kunne jeg med enkelhet sjekke at stemte med et enkelt søk på nettet hvor det første svaret på Gules navn var en lenk til Wikipedia (https://no.wikipedia.org/wiki/Lars_Gule).

Når jeg så leste hva han jobbet med forsøkte jeg så å finne noen forskningsrapporter eller annet materiale som han måtte ha gitt ut, og som dokumenterte hvor hardt han jobbet med sin forskning på HiOA, men jeg kunne ikke finne noen slike lenker, og måtte derfor ta til takke med å lese noen av de lenkene som omhandlet uttalelser han har kommet med i pressen.

Ut fra Lars Gules egne uttalelser kan jeg ikke si jeg fikk noen klare indikatorer på hva han egentlig blir lønnet av HiOA og staten for, og jeg synes det var meget merkelig å se hvor ensrettet hans såkalte forskning på ekstremisme i stor grad begrenset seg til å gjelde grupper og mennesker med et annet politisk ståsted en det han selv har.

Jeg kunne så absolutt ikke finne noen form for objektivitet i noen av hans uttalelser der han for eksempel tok til orde for at Palestinsk vold mot Israelere måtte stoppes, eller at venstreekstremes trusler og vold mot politiske motstandere også er et stort demokratisk problem i Norge.

Nei her var det utelukkende et subjektivt synspunkt som regjerte, og det var Lars Gules egne politiske agenda, og venstreekstreme holdninger. Det fantes ikke slik jeg ser det ikke et eneste objektivt argument i hans såkalte forskning, og alle hans uttalelser virker på meg som innlærte venstreekstreme propaganda fraser.

Når det er sagt så var også mange av lenkene jeg fant koblet opp mot diskusjons forum som finnes på rundt om på nettet, og jeg gikk også fort gjennom noen titalls av hans innlegg for å se om han kanskje var mer nyansert i sine debatt innlegg.

Vel der tok jeg feil. På debattsidene lyste hans blodrøde agenda enda bedre gjennom, og jeg oppdaget av ikke bare drev han en aktiv propagandakrig mot sine politiske motstandere, men jeg oppdaget også hvor aktiv han var på disse sidene.

Dette fikk meg så til å undres enda mer over «Når og hva denne såkalte førsteamanuensisen betales for av HiOA», og hvor han finner tid og krefter til all sin «private» virksomhet innen den venstreekstreme bevegelsen her i landet både i og utenfor cyber space (Internettet).

Min øyeblikkelige konklusjon var at Lars Gule er ansatt via HiOA for å bedrive en politisk propaganda krig mot politisk ukorrekte elementer i vårt samfunn, og at han derfor har fritt spillerom når det kommer til å organisere sin egen arbeidsdag.

Jeg tror ikke Lars Gule gjør noen reel forskning eller annet arbeide som førsteamanuensis ved HiOA, og at han derfor aldri skulle vært ansatt, og lønnet av skolen. Slik jeg ser det er det ikke en skoles oppgave å bedrive en aktiv meningskrig med mennesker som har en politisk ukorrekt holdning, og jeg finner det forkastelig at denne Lars Gule mottar lønn fra en statlig institusjon.

Nå kan det være mine funn og mine konklusjoner her er feil, og jeg utfordrer derfor Lars Gule til å komme med en kommentar der han viser til sitt arbeide ved HiOA, og hva han i realiteten blir lønnet av skolen for å gjøre.

Tør Lars Gule ta utfordringen min?

Jeg tror ikke det, og jeg tror han vil benytte argumentet om at han ikke vil benytte tid og krefter på en ekstremist som meg.

Kilde: http://ekstremisten.blogg.no/1440701634_lars_gule_norges_frst.html

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s