Miljøpartiet de Grønne og venstresidens miljøgallskap

global-warming-is-good

Et problem jeg har med dagens miljøpolitikk er at den i første omgang ikke har folks helse og velvære som prioritering, men snarere har et fokus på hvordan man skal benyttes miljøproblemer for å kunne finne nye områder av folks liv å skattlegge.

Dette mener jeg skyldes den veldige venstrevridningen innen de aller fleste miljøorganisasjonene her i Norge, og jeg tror dette også er grunnlaget for mye av motstanden de møter når de tar opp reelle miljøproblemer.

Folk har simpelthen fått nok av dommedagsprofetier ment for å pålegge dem stadig flere utgifter, og tar derfor ikke reelle advarsler om virkelige miljøproblemer seriøst.

Dette er et stort politisk og miljømessig problem, og jeg mener partier som særlig MDG, Venstre og SV står i bresjen for å skade folks holdning til miljøet på denne måten.

Jeg vil her benytte meg selv som et eksempel, og jeg vil som folk flest si at jeg så absolutt ønsker å bo i en by hvor jeg og mine barn kan puste frisk luft uten økt fare for å utvikle astma eller andre sykdommer relatert til dårlig luftkvalitet eller forurenset vann.

Jeg vil også påstå at de aller fleste av oss ønsker å spise fisk og annen mat som ikke er proppfull av ulike kjemikalier som de har fått i seg som en direkte konsekvens av de store mengdene avfall som blir dumpet i havene verden over, og jeg tror de fleste ønsker å spise GMO (genmodifisert mat) fri mat.

Problemene venstresiden møter når de skal fange folks oppmerksomhet rundt miljøet er at de over så lang tid nå har kommet med den ene etter den andre dommedags profetien, og de eneste løsningene de lanserer er løsninger som medfører store økte skatter og avgifter for folk flest.

De kommer ikke med de enkle løsningene som det å sette inn flere krefter for å rense havene for søppel. Dette er et område som jeg mener vi som nasjon kunne satse på og benytte mye av vår kunnskap fra oljeindustrien til å utføre, og samtidig skape flere hundre arbeidsplasser.

En annen ting jeg tror folk flest ville kunne gå med på er å redusere skatter og avgifter, og kanskje sponse folks kjøp av en liten el-bil eller el-sykkel om de bor i en by hvor det er kjent at man fra tid til annen har en dårlig luftkvalitet. Med andre ord mener jeg en gulerot fungerer bedre en pisk om man ikke lever i et kommunistisk diktatur.

Man kan heller ikke forvente at folk skal ville betale flere hundre kroner for en miljøkvote som ikke er annet en et papir en kan henge på veggen, og som absolutt ikke gjør noe som helst med luftkvaliteten.

Når det gjelder all disse dommedags profetiene så mener jeg disse for lengst har vist seg å ikke virke. Det man må fokusere på er de reelle skadevirkningene som man i dag kan måle og som folk allerede i dag lider under. En slik ting er økningen i astma tilfeller i og rundt de største byene hvor luftforurensningen nå er så høy at den direkte påvirker folks liv og helse.

En annen ting er den økende ph verdien i verdenshavene som virkelig er den største faren for ALT liv på jorden. Faktum er at selv om ALL isen på jorden smelter og havene stiger med 16 meter (50 fot) de neste 2-300 årene slik venstresiden i sin verste skremselspropaganda advarer mot så er dette ikke noen fare for livet på jorden.

Det betyr store problemer for menneskene som lever i og rundt kystlinjene verden over, og vil medføre en gradvis migrering av store menneskemasser innover på fastlandet, men det betyr ikke massedød av planter, dyr og mennesker slik en økning i ph verdien i verdenshavene gjør.

Det man ikke kommer på er at om ph verdien (surheten) i verdenshavene blir for stor noe som har hendt i alle fall en gang i jordens tidligere historie er at man livet på jorden og i havene begynner å dø ut. Sist dette hendte så var massedøden så stor at det er regnet som den eneste gangen alt liv på jorden faktisk var i ferd med å kunne dø helt ut.

Dette er et problem ingen venstrepolitikere eller miljøorganisasjoner prater om, og det er skremmende hvordan dette problemet skyves under en stol, mens man fortsetter å fokusere på en skattlegging av CO2, og skremmer med is smelting lignende tull.

Jeg vil høre mer om seriøse miljøproblemer som i dag direkte påfører mennesker og dyr lidelser, og hvordan man kan fikse disse problemene, og mindre om hvorfor vi skal betale miljøskatt på flyreiser, kyr som fjerter og annet tull venstresiden har kommet opp med.

Ekte grønn politikk for meg handler mindre om skatt, og mer om mennesker og naturens helse, ve og vel. Og jeg tror derfor løsningene må være noe som engasjerer folk, og ikke noe som blir en ekstra byrde på folks privatøkonomi.

Kom gjerne med deres synspunkter på denne saken.

Kilde: http://ekstremisten.blogg.no/1440698106_miljpartiet_de_grnne_.html

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s