Når mytene sprekker skal det spilles på følelser

Syrike_immigranter
Det har lenge vært hevdet at innvandringen til Europa og Norge er en berikelse både økonomisk og kulturelt, og man har lenge hevdet at Europa trenger alle de innvandrerne man kan få.

Dette er selvfølgelig bare tull, og dette har kommet tydelig frem i et par blogg innlegg på nettet den siste tiden (Gunnar Stavrum, Ekstremisten). Man har med andre ord slått i stykker mytene og argumentasjonen til den politiske eliten som nå er desperate etter å finne nye måter å fremme sin økonomiske og politiske agenda på folk flest.

Man ønsker selvfølgelig høyere innvandring om man er velstående og har noe å tjene på den, men for den vanlige mannen og kvinnen i gata som mister jobb til lavtlønnede innvandrere, får sine lønninger redusert og kanskje mister helse og sosiale tilbud som følge av kommunenes skakkjørte økonomi. Vel da er ikke innvandringen noen løsning på problemene, men snarere en står årsak til problemene.

Dette er et fakta man i dagens politisk korrekte aviser ser helt bort fra, og man kjører på med det ene bildet av døde barn etter det andre med overskrifter som antyder at det norske folk mangler empati for sine medmennesker.

Man spiller med andre ord på folks følelser istedenfor å komme med fakta baserte nyheter og informasjon slik at folk kan gjøre gode opplyste valg.

Er det slik at man faktisk redder flere om man også gjør Europa om til en flyktningeleir der konflikten mellom etniske Europeere og innvandrere nå er på bristepunktet, og der de aller fleste Europeiske lands økonomi og velferdstilbud ligger nede med brukket rygg.

Tjener man virkelig noe på å knuse velferdssamfunnet i Europa eller finnes det en bedre måte å løse disse flyktninger problemene på?

Man bør jo stille seg spørsmål som:

«Hvorfor vil alle til nettopp Norge, Sverige, Storbritannia og Tyskland selv etter at de har kommet seg i trygghet i et Europeisk land hvor det råder fred, og de ikke blir forfulgt?»

Kan svaret være at de som de selv sier ønsker seg til Tyskland og Storbritannia fordi der får de flest goder fra Staten?

Vi kan jo se på Norge og måten en innvandrerfamilie får seg bolig på her i landet.

De kommer til landet uten noen ting. De får gratis skolegang, leilighet, mat og klær til hele familien. Ser man på en etnisk norsk mann så må han starte livet med en gjeld på opptil flere 100 000 kroner før han i det heletatt er ferdig med sin utdannelse.

Når han så skal ha seg en bolig så må han gå i banken og låne penger til denne boligen, og har han ikke jobb så får han ikke lån og dermed heller ikke et sted å bo.

Kommer staten da inn og betaler leiligheten for denne nordmannen? Betaler staten da ned hans studielån osv? Svaret er selvfølgelig nei!

Innvandrerne derimot de får alt gratis, og blir en stor byrde for samfunnet. De blir også syke og må på sykehus hvor de opptar sengeplasser, og de må på gamlehjem hvor de også tar opp plasser de ikke har vært med å betale for.

Jeg kunne fortsatt med skoler, barnehager osv, men regner med dere har forstått hvor jeg vil.

Saken er den at dette er med på å legge store økonomiske utfordringer på landets økonomi, og ettersom vi vet at innvandring ikke lønner seg økonomisk er det bare et tidsspørsmål om når systemet knekker sammen.

Til nå har Norge slik som Storbritannia vært heldige og har kunnet spytte inn olje milliarder hvert år for å holde helsevesenet oppe, men nå som prisen på oljen synker i takt med at man har en økende utgifter særlig rundt innvandringen så bringer det landet raskere mot en økonomisk katastrofe.

Man kan bare se til Storbritannia der man allerede selv om man lenge har spyttet inn milliarder fra oljeindustrien i helsevesenet nå må legge ned det ene etter det andre lokal sykehuset av økonomiske årsaker som det heter.

Man vil selvfølgelig ikke innrømme fra myndighetenes side hva årsaken er, men når man vet at det Britiske helsevesenet er bygget opp på en tilsvarende velferdsmodell som den norske, der utgiftene for en trygdebruker skal betjenes av inntektene fra fem industriarbeidstakere så ser man fort at ligningen matematisk ikke får opp.

Man kan ønske, ville og mener hva det skulle være, men man må også leve i den virkelige verden der økonomi og penger dessverre er en stor del av systemet, og der empati og andre følelser av og til må vike for sunn fornuft.

Man må derfor som mange sier hjelpe folk der det er mest fornuftig å hjelpe dem. Man må også se på løsninger som kan forhindre og fjerne årsaken til at folk rømmer sine opprinnelsesland.

I mange tilfeller der dette så enkelt som å stille krav til de som vil komme, og ikke gi dem alt slik man gjør i dagens Norge. For det er jo slik at jo mer man gir jo flere vil det komme.

Etter min mening så er de mange dødsfallene i Middelhavet direkte resultat av en ødeleggende snillisme hos mange Europeiske land for hadde man ikke lovet dem gull og grønne skoger så ville de aldri ha risikert liv og helse for å komme seg til Europa.

Si gjerne hva du mener i kommentarfeltet under.

Advertisements

One thought on “Når mytene sprekker skal det spilles på følelser

  1. Jeg liker denne artikkelen. Om sunn fornuft og den virkelige verden, anbefaler jeg evolusjonær psykologi og r/K Selection Theory. I den sammenhengen sies det at ‘ideologi’ kommer av at i menneskearten fins ikke en men to, motsatte, ‘biologiske strategier’. Mennesker med henholdsvis disse to biologiske strategiene, altså strategier for å føre genene sine videre, har anatomiske forskjeller i hjernen. Sunn fornuft er ikke nødvendigvis alltid et tema for r-mennesker.

    Her er forresten en interessant video fra svenske Red Ice Radio, med intervju av en forfatter som skriver om såkalte ‘social justice warriors’ som ikke nøvendigvis er mennesker som bruker denne sunne fornuften eller lever i den virkelige verden… https://www.youtube.com/watch?v=OSsUzG-fJTM

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s