Pressens politisk korrekte sensur og propaganda

sensurert

Den norske politisk korrekte pressen bedriver i disse dager en propaganda aksjon der målet er å fremme masseinnvandringen som noe positivt som flertallet av det Norske folk ønsker.

Problemet med dette er at for å få skape et bilde av at det norske folk ønsker en masseinnvandring må de ty til å bruke bilder av døde barn, og fabrikkere falske historier om hva som har hendt barnet for å spille på folks empati og medfølelse.

Videre unngår man å tegne et realistisk bilde av hvordan forholdene egentlig er i land som Italia, Hellas og Ungarn hvor de såkalte flyktningene nå i stor grad er strandet.

Man unngår å sette fokus på alle problemene med disse såkalte flyktningene som det nå stadig oftere viser seg egentlig ikke er flyktninger i det heletatt, og at i mange tilfeller ikke engang er Syrere, men pakistanere, libanesere osv. som utgir seg for å være Syrere.

Prater man derimot med folk som bor i Hellas og Italia så får man tegnet et helt annet bilde av hva situasjonen der nede er en hva man får i den politisk korrekte pressen i Norge.

Det er nemlig ikke slik at det er problemfritt å ha flere titalls tusen mennesker gående rundt i gater og parker. Disse menneskene skal ha mat, og mange trenger helsehjelp og et sted å oppholde seg, og man ser nå en veldig økning av vold og ran utført av såkalte flyktninger.

De lokale forsøker å beskytte seg, og blir da i vestlig presse fremstilt som forferdelige mennesker med rasistiske motiver av den norske pressen, mens immigrantene fremstilles som uskyldige ofre.

Vel, boblen den politisk korrekte pressen har forsøkt å holde det Norske folk i nå de siste månedene er i ferd med å sprekke, og stadig mer informasjon om hva som egentlig hender ute i verden begynner å sige gjennom pressens sensurfiltre.

Man kan nå takket være nettet og venner og kjente i land som Italia og Helles få informasjon om hvordan forholdene virkelig er og kan gjennom egne private blogger forteller omverdenen om dette, og på den måten være et alternativ til elitens propagandaapparat.

Under her er det noen lenker til utenlandske nettsider der dere kan lese litt om hvordan forholdene virkelig er selv om disse også til dels er farget av en viss grad av politisk korrekt sensur.

http://www.news.com.au/world/europe/refugee-crisis-in-europe-something-fishy-among-migrant-flood-as-discarded-id-papers-appear/story-fnh81p7g-1227515922792

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3227436/Syrian-refugees-turned-Lesbos-war-zone-residents-claim-migrants-chant-f-Hungarian-police-amid-fears-ISIS-using-crisis-enter-Europe.html

Dersom dere lurer på hvorfor jeg legger ut lenkene til disse artiklene selv om de går til mer eller mindre politisk korrekte nyhetssider er at disse av folk flest er ansett som legitime nyhetsformidlere, og de fleste vil påstå informasjonen i mine innlegg her på bloggen ikke har rot i virkelighetens verden.

Vel dere får lese og bedømme selv, eller ta kontakt med folk dere kjenner i eks. Hellas som driver butikker eller har barn og som i disse dager må sitte flere dager i kø på legevakten takket være alle de ulovlige immigrantene.

Kom gjerne med en din kommentar til denne saken, og stil gjerne spørsmål om det er noe du lurer på.

Kilde: http://ekstremisten.blogg.no/

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s