Når bomben smeller

islamic-state-banner
Hvilket ansvar har politiet når den første bomben smeller i Norge, Sverige eller Danmark etter at de nå har lat tusenvis av immigranter fritt spasere over landegrensene uten noen form for kontroll?

Dette er et helt legitimt spørsmål å stille seg slik jeg ser det etter som vi alle vet at både PST i Norge, og de tilsvarende tjenestene i Sverige og Danmark over lengre tid nå har advart mot islamske terrorister.

Tar vi også hensyn til de mange rapportene fra verdenspressen om at det ofte skjuler seg IS krigere blant de såkalte Syriske flyktningene kan vi jo bare undres over hvorfor ingen tar denne situasjonen på mer alvor.

Er det slik at vi må anta at våre politikere og politifolk setter disse fremmede menneskenes ve og vel over etniske skandinavers liv og helse, og hvem er det vi skal legge skylden på når den første terror handlingen finner sted?

Jeg må si jeg er virkelig skremt over utviklingen vi ser, og den ansvarsfraskrivelsen fra Norske, Svenske og Danske myndigheter når det kommer til denne saken, og jeg finner det urovekkende å se hvor lett man tar det faktum at flere av disse såkalte flyktningene bare forsvinner inn i ventende biler.

Dersom jeg var politi ville jeg jo anta at når det står en bil klar og venter på en person så enten kjenner vedkommende personen i bilen og hentingen er avtalt, eller så vil jeg anta at dette er personer som bedriver en form for ulovlig transportering av ulovlige innvandrere (menneskesmugling).

Jeg ville uansett ha fått tak i vedkommende for å sjekke opp hvem han/hun har plukket opp, og hvordan de to kjenner hverandre for å avklare hvorvidt noen av dem har til hensikt å begå en kriminell handling.

Slik det ser ut nå så er det fritt frem for terrorister å begi seg over våre landegrenser, og det er ingen som har noen form for kontroll på om en eller femti IS krigere nå har finfilteret det Norske samfunnet.

Dette er skremmende, og jeg må si pressens propaganda hvor de forsøker å fremstille folk som begår klare ulovligheter ved å transportere illegale innvandrere inn i landet som helter ikke bare vitner om idioti, men om den rene galskapen.

Jeg lurer på hvordan sjefsredaktøren i eks. VG, Dagbladet og Aftenposten vil forsvare sin propaganda etter at vi får det første voldtekt eller terror angrepet utført av en ulovlig innvandrer fraktet ulovlig over grensen av en naiv sosialist?

Nå må virkelig folk få øynene opp for hva som virkelig hender her, og våre politikere må få kontroll over landets grenser, og hvem som tar seg over dem.

Vi kan ikke leve med en situasjon der hvem som helst kan ta seg over grensene bare de hevder å være Syrisk flyktning.

Mitt råd til alle der ute er derfor å ta kontakt med sine politikere og kreve handling.

Kilde: http://ekstremisten.blogg.no/

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s