Frp straffet av lav valgdeltagelse

frp-banner

Da er valget over, og jeg tror det er mange som meg som sitter igjen med en dårlig smak i munnen. Dette først og fremst da jeg ser at Miljøpartiet De Grønne (MDG) fikk så stor oppslutning, og fordi jeg frykter de økonomiske konsekvensene av dette partiets politikk.

Når det er sagt så tror jeg ikke dette er verdens undergang for Norge som stat, men jeg tror vi nok i mange byer vil se at folk vil oppleve å få høyre skatter og avgifter, og at dette vil føre til et lavere forbruk noe som ikke er bra for norsk økonomi i disse dager.

Jeg mener også valget var en virkelig oppvekker, og mener den dårlige valgdeltagelsen vitner om at det er mange der ute som er som meg, og opplever at ingen av de etablerte politiske partiene tar oss som velgere på alvor.

Man er mer opptatt av egne posisjoner, og ideologier fremfor å faktisk lytte til folket, og innrette politikken etter hvordan dagens politiske og økonomiske situasjon er.

Høyre og Frp var de to partiene som i størst grad nok ble straffet av sine velgere ved dette valget ettersom de til nå ikke har kunnet vise til noen større dreining av norsk politikk i retning en mer fremtidsrettet politikk. Man ser fremdeles ikke store forskjeller mellom dagens regjerings politiske veivalg, og retningen den forrige regjeringen hadde staket ut for landet.

Jeg tror også at mange som meg har følt at særlig Frp har skutt seg selv i foten under den såkalte flyktningkrisen Europa og Norge nå opplever, og at man fra Frp’s hold langt fra har levd opp til ens løfter om en begrenset innvandring til landet.

Personlig mener jeg Frp burde forlatt regjeringen den dagen Høyre valgte å inngå avtalen om å ta imot de 8000 Syriske flyktningene, og på den måten vist sine velgere at de satte sitt løfte til velgerne fremfor partitoppenes personlige prestisje.

Dessverre hendet ikke dette, og de som har hold en klar Frp profil har også blitt skjøvet til side, og dysset ned av partiledelsen.

Vel nå har man fått svar på tiltale fra folket, og dommen er slik jeg ser den knusende for Siv Jensen og hennes hoff av politisk korrekte lakeier.

Dersom Frp ikke skal lide samme skjebne som SV så vil de måtte gjøre drastiske tiltak, og de må vise folket at viljen til å kjempe for det norske folk, og føre en klar Frp politikk fremdeles er der, og at man ikke vil selge sjela for noen få poster i regjeringen og diverse titler.

Personlig tror jeg ikke Siv Jensen er villig til å gjøre det som trengs for å redde partiet, og jeg tror derfor Frp’s fremtid dessverre er forseglet noe som har vært Høyre og de andre regjerings samarbeidspartenes hensikt hele tiden.

Jeg ser personlig nå etter et politisk parti som er mer opptatt av løsninger, og mindre opptatt av ideologi, og som på den måten vil være mer i stand til å takle de fremtidige utfordringene Norge står ovenfor.

Kom gjerne med tilbakemeldinger her på hva dere mener.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s