Europas ansvar?

EU-banner

Hvorfor er det slik at ansvaret for enhver krise i verden skal pålegges de Europeiske skattebetalerne?

Da jeg slo opp dagens aviser så ble jeg møt med en artikkel med følgende overskrift «Disse syv flyktning-flokene må Europa løse», og da jeg leste artikkelen så ble det ikke gitt en eneste grunn til hvorfor det er Europas ansvar å løse problemene.

Jeg måtte selvfølgelig spørre meg hvorfor artikkel forfatteren ikke hadde valgt overskriften «Disse syv flyktning-flokene må verden løse» eller Afrika, Saudi-Arabia eller Amerika?

Nei her har man bevist slik jeg ser det valgt Europa fordi man spiller oppunder en agenda der den politiske og økonomiske eliten i Europa ønsker å femme masseinnvandringen for å greie å utvanne nasjonalfølelsen i de ulike Europeiske landene.

Jeg tror agendaen er at dersom man kan utvanne befolkningene i så stor grad at de ulike europeiske nasjonenes befolkninger ikke lenger består hovedsakelig av etniske Tyskere, Franskmenn etc. så vil det være lettere å fjerne grensene og skape et forent Europa uten grenser med Brussel som hovedstad.

Det er nemlig slik jeg ser det ingenting som sier at vi her i Norge har et større ansvar for å hjelpe mennesker i Midtøsten en hva eksempelvis Egypt har, eller Saudi Arabia som er et av verdens rikeste land.

Nei her kjører propaganda apparatet for full maskin, og enhver som tør si imot det stemples som følelsesløse rasister.

Jeg har fått nok, og derfor starter jeg et eget parti så de som ønsker kan bli med å bidra i kampen for å bevare Norge norsk.

Kilde: ekstremisten.blogg.no

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s