LO’s svik ovenfor den norske arbeider og det norske folk.

LO-banner

Hvor er LO og hvor er de andre arbeidstaker organisasjonene her i landet nå når norske arbeidsplasser truses, og presset på arbeidsvilkårene her i landet til stadighet utfordres både av tilstrømningen på billig arbeidskraft, og av den stadig større bruken av outsourcing?

Vel svaret er enkelt. De er totalt fraværende og det i all hovedsak fordi de er med på å presse frem den politiske og økonomiske elitens agenda bak lukkede dører.

Hvordan kan det ha seg at LO som skal ivareta den norske arbeiderens interesser ikke nå i disse dager står på barrikadene og advarer mot den stadige tilstrømningen av ulovlige immigranter når man vet hvilke innvirkninger den vil ha for den norske velferdsmodellen, og de tusenvis av norske arbeidstakerne som i dag står uten jobb?

Hvorfor advarer ikke LO mot at norske lønninger nå presses ned av den store tilstrømningen av billig arbeidskraft fra øst-europa og nå fra den såkalte tredje verden?

Jeg er av den klare oppfatning at folkene i LO ikke lenger er i kontakt med de menneskene her i landet som de hevder å representere, og at pampeveldet i organisasjonen er absolutt.

Det er i dag viktigere å sko sin egen politiske og yrkesmessige karriere en å faktisk jobbe for organisasjonens medlemmer.

Ja for hvordan kan man ellers kalle enhver arbeider her i landet som jobber på «gulvet» som man liker å si for mindre utdannede, og fordomsfulle rasister når de uttrykker frykt og fortvilelse når de mister sitt næringsgrunnlag?

Nei folkene i LO er så absolutt ikke lenger arbeidere med beina godt plassert på jorden, og med innsyn i den vanlige norske arbeiders hverdagsliv. Nei den tiden da LO representerte den norske arbeidstakeren er for lengst forbi, og grensen mellom å være AP politikker og LO pamp er så gått som ikke eksisterende.

Nå skal man som god LO mann eller kvinne for enhver pris presse frem den politisk korrekte agendaen til AP, og det gjør ingen verdens ting om dette skader organisasjonens egne medlemmer.

Min oppfordring i dag er til alle LO medlemmer at de bør boikotte organisasjonen, og kreve at LO tar parti med den norske arbeidstakeren igjen.

Dersom du er uenig med meg så gjerne legg igjen en kommentar!!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s