USAs etterretnings sjefer advarer mot at IS krigere gjemmer seg blant Syriske flyktninger!


Mens PST her i Norge går ut og sier det er så å si INGEN ting som tyder på at IS har eller forsøker å infiltrere flyktninger strømmen til Europa går i kveld to av USAs største etterretningstjenesters sjefer ut med en advarsel som omtales som sjokkerende sterk og sier at IS forsøker å infiltrere flyktningestrømmen til USA og Europa, og at de har skaffet seg utstyr til å lage falske identifikasjons papirer som myndighetene har problemer med å se er falske.

Er det slik at PST er så veldig mye bedre på etterretning en USAs etterretningstjenester er eller har PST en politisk agenda å propagandere??

For meg blir det i alle fall veldig merkelig at samme dag som PST sjefen sitter og sier de ikke har NOEN indikasjoner på at IS prøver å smugle inn terrorister til Europa og Norge blant de mange immigrantene/flyktningene fra Syria så kommer de to øverste sjefene innen de hemmelige tjenestene i USA ut og sier det stikk motsatte.

Vi kan også lese hvordan BBC og flere andre medier rundt om i Europa og USA flere ganger har skrevet hvordan det er blitt avdekket at IS sympatisører og såkalte IS krigere har forsøkt å gjemme seg blant flyktninger for å komme seg inn i Europa, og man har flere uttalelser fra IS selv hvor de sier at dette er noe de gjør og vil fortsette å gjøre.

Er det bare PST som har forstått dette, og som vet bedre en IS hva de gjør og vil gjøre?

Hele PST rapporten fremstår for meg som en propaganda show, og det virker virkelig som om de ønsker å føre det norske folk bak lyset.

Hva mener du?

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s