Hvorfor er det så viktig for pressen å fremme svarte som kule for ungdommer?

I disse dager jobbes det hardt for å forsøke å endre måten folk tenker på, og for å skape et såkalt multi-etnisk samfunn, men er dette en naturlig utvikling eller er dette noe som blir påtvunget oss for at den politiske og økonomiske eliten skal kunne tjene på det?

Dersom du har sett filmklippet over så vil hu sikkert ha lagt merke til at det er gjort flere undersøkelser med barn for å se hvordan barn ser på andre mennesker med en annen hudfarge, og resultatene er stort sett like verden over.

De aller fleste barna anser de hvite for å være de snille, godhjertede, mens man anser de mørke/svarte for å være de slemme barna. Dette endrer seg ikke selv om barnet som kommer med uttalelsen selv er av en mørk rase.

Når de får spørsmål om hvem de helst vil være så sier også flertallet at de ønsker å være hvite, og at de ønsker å ha blå øyne ettersom de anser det som et tegn på snillhet.

Spørsmålet man da kan spørre seg, og som jeg vet mange ikke liker at man stiller er da:

«Hvorfor skal man på død og liv jobbe for raseblanding her i Norge, og andre vestlige land. Og hvorfor ønsker man å fylle våre vestlige hvite land med folk som det helt klart er unaturlig for hvite å omgås.»

Nå kan man jo argumentere for at det alltids vil være individuelle preferanser, og at etter hvert som man blir kjent med en mørk person kan endre mening, noe som nok er riktig, men da bør jo det komme naturlig, og ikke som et resultat av TVANG slik det er i dag.

I dag skal man i Europa tvinges til å omgås fargede, og dersom man ikke gjør dette så er man rasist og kan bli straffet med fengsel, og man risikerer å miste jobben eller ens bedrift kan bli bøtelagt og saksøkt.

Er det ikke på tide at man heller ser på mulighetene for å la folk leve i fred med de som de selv velger, og at dette tyranniet hvor staten skal påtvinge folk å omgås mennesker det er unaturlig for dem å være sammen med opphører.

La de som ønsker kontakt med mørkhudede oppsøke dem selv, og la alle andre få leve i fred med sin egen rase og identitet.

Jeg vet noen kommer til å kalle dette rasistisk, men er det virkelig det? Er det rasistisk å si at man må tillate mennesker å følge det som føles mest naturlig for dem?

Det blir spennende å se hva folks kommentar her vil bli.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s