Når gudenes soldater inntar våre gater

war-of-gods
Gruppen Odins Soldater (Soldiers of Odin) har nå eksistert i flere Europeiske land i et par måneder, men etablerte seg først for noen uker siden i Norge hvor de så langt har drevet såkalt «borgervern» i et par Norske byer.

Gruppen ble opprettet som et direkte resultat av vanlige Europeeres forferdelse etter en hendelse i den Tyske byen Kölen hvor opp mot 1 000 Tyske kvinner nyttårsaften ble utsatt for seksuell trakassering og vold av fremmedkulturelle menn.

Det kom også frem i etterkant av hendelsen at det ikke var en avgrenset hendelse, og det viste seg at man hadde avtalt «angrepet» på hovedsakelig hvite Europeiske kvinner via sms, og at dette skulle utføres i flere byer over hele Europa.

Selv om myndighetene i Tyskland og ellers i Europa forøkte å legge lokk på hendelsen var omfanget av angrepet så stort at sannheten raskt presset seg frem via lokale og uavhengige medier.

Politiet både i Tyskland og ellers i Europa måtte ut å beklage hvordan de hadde håndtert saken, og det kom frem stadig nye rapporter om hvordan særlig Svensk og Tysk politi i lang tid har forsøkt å skjule kriminelle hendelser der gjerningsmannen har vert av ikke europeisk opphav.

Dette førte til at man i Finland som første land fikk opprettet borgerverns gruppe Soldiers of Odin (Odins Soldater) hvis mål etter utsagn fra gruppens grunnlegger Ilkka er å sørge for folks sikkerhet i Finlands bygater.

Gruppen spredde seg også til Norge hvor den nå etter utsagn fra gruppens talsperson Ronny Alte skal ha dannet flere lokallag i ulike kommuner rundt om i landet.

Odins Soldater har så langt patruljert bybildet i både Tønsberg og Drammen uten at det har oppstått noen urolige hendelser, og det ser ut som om gruppen er populær blant Norges mer innvandringsskeptiske befolkning.

STØTTE FRA FRP, OG DEN POLITISK KORREKTE FORDØMMELSEN
Mens det ser ut som om den gange norske borger ikke anser Odins Soldater som noen trussel, og trekker litt på smilebåndet, og gir uttrykk for at hensikten til Odins Soldater er ett positivt engasjement så blir gruppen stort sett fordømt av norske politikere og et samlet venstrevridd politisk korrekt pressekorps.

I pressen leter man under hver stein for å finne såkalte «rasister» og «nazister» som skal ha engasjert seg i gruppen, og man søker uttalelser fra politikerne som fordømmer gruppen.

Politikerne på sin side vil heller fordømme Odins Soldater og disse bekymrede borgernes engasjement for å skape et tryggere bybilde for sine koner og døtre fremfor å ta tak i det virkelige problemet og årsaken til at gruppen nå eksisterer.

Enkeltstående politikere fra Fremskrittspartiet har uttalt seg positive til Odins Soldaters engasjement, men har samtidig gitt uttrykk for at de mener det i første omgang er politiets oppgave å sørge for borgernes sikkerhet.

Disse politikerne har selvfølgelig blitt «korsfestet» av et samlet venstrevridd pressekorps som mer eller mindre har forlangt at andre politikere skal komme med fordømmende uttalelser både av Odins Soldater og av de politikerne som anerkjenner at folk nå kjenner seg utrygge i landets gater.

SOLDIERS OF ALLAH vs SOLDIERS OF ODIN
Som det så ofte gjør når en kontroversiell gruppe blir dannet så blir det dannet en mot gruppe til denne, og gruppen Soldiers of Odin er intet unntak. Nå har en del kjente islamister med tette bånd til terror gruppen den islamske stat (IS) dannet gruppen «Soldiers of Allah» hvis mål er å drive islamsk politisk og religiøs propaganda.

Gruppens medlemmer står alle på Politiets Sikkerhetstjenestes liste over personer som bør overvåkes da de som tidligere nevnt har tette bånd til, og oppfordrer folk til å verve seg til krig for terror gruppen IS (islamsk stat).

Til tross for at de som nå danner gruppen allahs soldater har tette bånd til det som blir karakterisert som verdens farligste terror gruppe, mener tydeligvis norske politikere og politi at de to gruppene kan likestilles med hverandre og arbeiderpartiets nestleder Hadja Tajik har uttalt like før gruppen allahs soldater ble startet følgende til VG:

«– Det blir som om islamister skal uniformere seg, ta til gatene og kalle seg natteravner eller borgervernere. Det er svært uønsket og uheldig for landet vårt, ødeleggende, sa Tajik.»

Man kan med enkelhet argumentere for at Hadja Tajik med sin uttalelse nærmest oppfordret til opprettelsen av allahs soldater, og satte sitt «godkjent» stempel på gruppen allerede før den var startet.

Det er også veldig underlig å se hvordan den venstrevridde pressen her i landet unnlater å fordømme og skrive om lukka islamist gruppen allahs soldater, og heller fokuserer på grasrot gruppen Odins Soldater som er åpen for folk fra alle etnisiteter, religioner og samfunnslag.

Frykt og et evigvarende knefall for terror religionen Islam ser ut til å være det som styrer norsk politikk og journalistikk, og den etnisk norske befolkningen er blitt gisler i eget land.

Du kan lese VGs artikkel om Allahs Soldater her…

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s