Stadig flere amerikanske soldater krever svar fra Hillary Clinton

Rop om en forklaring på hva som egentlig hendte i de mye omtalte angrepene på den amerikanske ambassaden i «Benghazi» hvor fire marine soldater, og en ambassadør mistet livet blir nå fremmet under Clintons valgmøter av marine soldater.

Marine soldatene mener at Hillary Clinton er direkte ansvarlig for de fire soldatene som døde sitt liv da hun valgte å ikke sende beredskapsstyrker til dems unnsetning mens angrepene på ambassaden fant sted selv om disse styrkene sto klare, og har som oppgave å nettopp komme andre styrker i slike situasjoner til unnsetning.

Soldatene i denne videoen mener at Hillary Clinton lyver når hun sier at det var ingenting hun kunne ha gjort for å redde de som mistet sine liv ved ambassaden i Benghazi, og at det ikke fantes amerikanske styrker som kunne settes inn mot angriperne.

Disse angrepene på Hillary Clinton midt i nominasjonsvalget er skadelig, og hennes personell og tilhengere gjør alt de kan for å dysse ned kritikken mot hennes handling i denne saken.

Man kan jo spørre seg hvorfor disse nyhetene ikke når frem i den politisk styrte pressen her i landet og i USA, men ser man på hvem eierne av de store mediehusene i Europa og USA er så er svaret veldig enkelt.

Watchdog Reports oppgave er å gi deg nyhetene så er det opp til deg å avgjøre hva du skal mene om saken.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s