Australsk filmteam angrepet av Afrikanske innvandrere

Australsk_60_minutes
Et filmteam fra det anerkjente nyhetsprogrammet 60 minutes ble under et oppdrag i Sverige hvor de skulle lage en reportasje rundt den Europeiske innvandringskrisen angrepet av en gjeng maskerte menn med afrikansk opprinnelse.

Hendelsen fant sted i Stockholms forstaden Rinkeby som har blitt verdenskjent på grunn av sine mange problemer relatert til Sveriges feilslåtte asyl- og innvandringspolitikk, og de mange kriminelle innvandrings miljøene i bydelen.

Filmteamet som hadde politieskorte fikk beskjed da de ville inn i Rinkeby om at politiet ikke kunne følge teamet inn i bydelen i frykt for at politiets tilstedeværelse ville skape opptøyer, og fikk videre beskjed om at de måtte velge å dra inn i bydelen på egen risiko.

Filmteamet intervjuet Rinkeby beboere om hvor fint de syntes det var å bo i bydelen, men da politiet forsvant fra plassen ble teamet øyeblikkelig omringet av en gruppe unge afrikanere som deretter gikk til fysisk angrep på det australske filmteamet.

Da hendelsen var over og filmteamet greide å ta seg fra stedet, var en av fotografene slått til blods, mens en annen hadde fått utslått et par tenner.

Filmteamet som har vært verden rundt i ulike konflikt soner i land som Somalia, Syria og Irak sier de aldri har vært i nærheten av å bli truet og angrepet på samme vis som det de opplevde i Rinkeby.

Reportasjen fra Sverige vil om kort tid bli sendt på Australsk stats TV, og hendelsen har blitt fanget opp av både australsk og britisk presse, mens det i Svensk og Norsk presse har blitt lagt lok på saken for å skjule sannheten rundt den feilslåtte svenske integreringspolitikken.

Kilde: Daily Mail

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s