Grensevakter i USA bedt om å gå om de ikke liker Obamas innvandrings amnesti

USA_Mexico_Grense

Toll og grense kommisær R. Gil Kerlikowske ga klar beskjed til sine agenter om at de bør se seg om etter nye jobber om de ikke liker President Obamas amnesti politikk for ulovlige innvandrere, og at grensevaktene er pliktet å følge sine overordnedes ordrer.

Mr. Kerlikowske motsatte seg grensevaktenes fagforenings påstander om at grensevakter under Obamas styre er blitt bedt om å gjeninnføre den mye kritiserte «catch-and-release» policy som går ut på at agenter når de har fanget en ulovlig innvandrer skal kjøre dem lengre inn i landet for så å slippe dem fri.

Mr. Kerlikowske har også stilt seg kritisk til fagforeningen the National Border Patrol Council, og dens leder Brandon Judd, og har uttalt at organisasjonen «sannsynlig ikke er den som er mest kjent med hva som egentlig hender på grensen».

Mr. Kerlikowskes uttalelser kommer etter Mr. Judds har forklart at hans agenter er blitt fortalt at de ikke skal bry seg med å arrestere ulovlige immigranter, noe som fører til at immigranter ikke blir registrert og dermed ikke vises i kriminalstatistikken.

Mr. Judd mener dette er en bevist policy fra Obamas administrasjon for å pynte på tallene rundt ulovlig immigrasjon, og gi et bedre inntrykk av administrasjonens politikk på området.

Kilde: washingtontimes.com

Advertisements

One thought on “Grensevakter i USA bedt om å gå om de ikke liker Obamas innvandrings amnesti

  1. Tilbaketråkk: Obama har satt håndjern på amerikanske grensevakter | The Watchdog Report

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s