Blogger og debattant vil innskrenke ytringsfriheten

ytringsfrihet
Nå føler jeg meg krenkt, såret og fornærmet, og jeg forlanger at myndighetene går til aksjon mot ekstremisten og bloggeren Linn Winsnes Rosenborg som ønsker å fornærme meg som en frihetselskende demokratisk nordmann.

For meg er loven om ytringsfrihet like hellig som det toraen er for jøder, koranen for muslimer og bibelen for kristne. Jeg finner det utrolig frekt og nedverdigende at denne kvinnen tror at bare fordi hun ikke liker eller er enig i noe så skal det bli forbudt.

Eier ikke denne kvinnen skam og respekt for mine norske tradisjonelle frihets verdier?

Jeg regner med at de aller fleste forstår at det er med en smule humor jeg starter dette innlegget for å vise hvordan en hver person alltid vil kunnekoke opp en eller annen grunn til at de føler seg krenket, og at det er nettopp av denne grunn ytringsfriheten står, OG MÅ stå sterkt i det Norske samfunnet.

Når det er sagt så er jeg helt enig i at folk ikke skal tåle å bli mobbet eller på andre måter harselert med, men som blogger og ei som stikker hodet frem så må denne Linn Winsnes Rosenborg forvente at hennes offentlige uttalelser vil skape debatt, og at det vil komme reaksjoner i form av berettiget og kanskje uberettiget kritikk.

Man må også akseptere at når man velger å stå frem i det offentlige så vil man, bli kritisert for alt fra ens utseende til ens holdninger, og at det dermed er et bevist valg man gjør når man står frem og deltar i det offentlige ordskifte.

Det er også viktig å huske på at vi alle har ulike grenser for hva vi anser for å være krenkende, og at selv om Linn Winsnes Rosenborg mener det burde være ulovlig å si «hun fortjener å bli voldtatt i hodet og ræva» så er det ikke sikkert alle tar det like ille opp.

Slik jeg ser det så bør denne Linn Winsnes Rosenborg heller lære seg å overse idioter som ikke kan argumentere eller holde en saklig diskusjon, og fokusere på de som kan det.

Som de som har lest mesteparten av mine innlegg vet så pleier ikke jeg å komme med personangrep da jeg mener ingenting godt kommer ut av det, og at det ikke tilfører diskusjonen noe. Når det er sagt så hender det fra tid til annen at enkelte PROVOSERER meg så til de grader at jeg bare MÅ ta til motmæle, og Linn Winsnes Rosenborg er et slikt eksempel.

Her har man et voksent menneske som går offentlig ut å nærmest stempler ALLE etnisk norske menn som «tusseladder» av den simple grunn at noen er så pass oppegående at de TØR benytte seg av den grunnlovfestede retten vi har her i landet til å ytre oss fritt.

I tillegg til det så er hennes angrep grunnet i disse mennenes kritikk til den krigerske, pedofilifiserte, sinnssykdommen kalt Islam. Hun tåler ikke at etnisk norske menn mener en totalitær ideologi som mer en noe annet minner om nazismen blir kritisert mens hun i neste sekund holder opp «jødetittelen» som et skjold mot de samme mennene hun selv nettopp har krenket manndommen til.

Jeg finner det også forkastelig at det skal være ulovlig å hate noen!!! Jeg hater en hel rekke med mennesker hvor av noen er naboer, mens andre er alt fra tidligere venner og bekjente til helt tilfeldige mennesker jeg treffer på gata.

Hat er en menneskelig følelse, og det blir jo helt absurd å skulle «forby» en følelse, og straffe brud på dette med bøter eller fengsel.

Jeg er ikke redd for å si hva jeg mener enten det er å kalle en NEGER en Neger eller si Linn Winsnes Rosenborg burde fått seg en stake opp i den feite breie ræva si.

Det er nemlig min mening som jeg er inne på i begynnelsen her at hun først fornærmet meg med sine angrep på min ytringsfrihet, og jeg mener videre at hun og alle andre står helt fritt i å lese dette og andre innlegg jeg måtte finne på å skrive.

Som jeg har sagt utallige ganger før så er det kun en grense som bør gjelde når det kommer til ytringsfriheten, og det er direkte oppfordringer til vold eller andre kriminelle handlinger.

Jeg er et levende menneske av kjøtt og blod, og jeg har følelser og jeg uttrykker ofte disse følelsene. Det at noen vil forby meg dette mener jeg virkelig er den store krenkelsen i denne diskusjonen for det de egentlig gjør det er å forby meg å være meg selv.

Kilde: ABCNyheter.no

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s