Svinekjøtt bannlyses på offentlige skoler og kafeer for ikke å fornærme immigranter

Tyskland-Islam-sausage
Avsløringen er det en av landets toppolitikere som har kommet med, og det er en stadig økende andel av politikerne i Angela Merkel’s eget parti CDU som nå velger å ta opp kampen for å beholde svinekjøtt som en del av menyen på Tyske skoler, og andre offentlige kaffeterrier.

Daniel Günther som er en representant for CDU hevder at svinekjøtt er blitt tatt av menyen på skoler for at muslimer ikke skal bli fornærmet.

Günther sier videre i intervjuet at «beskyttelsen av etniske og religiøse minoriteter kan ikke bety at man overkjører majoritetens frihet og rettigheter».

Günter argumenterer videre for at toleranse også betyr at man må akseptere andres matkultur og livsstil, og at svinekjøtt er en del av Tysk kultur og tradisjon.

Myndighetene frykter nå at bannlysningen av svinekjøtt på offentlige skoler og kafeteriaer vil tilføre anda mer spenning i en allerede spent situasjon i et land problemene rundt islamsk immigrasjon er blitt et stadig større problem.

Kilde: express.co.uk

Advertisements

8 thoughts on “Svinekjøtt bannlyses på offentlige skoler og kafeer for ikke å fornærme immigranter

 1. Muslimene skal ikke bestemme hva vi skal spise. Dette er vårt land og vi bestemmet i eget hus.

  Lik

 2. At det blir borgerkrig er det ingen tvil om. Det er bare et spørsmål om når det skjer. Dette skyldes våre politikere som kappes om å tekkes islamistene. Gi disse djevlene lillefingeren så får du se hvordan det utvikler seg. Det synes å eskalere fortere og fortere

  Lik

 3. Når vi beveger oss ut i de fremmede land, prøver vi jo heller å tillempe oss skikker, mat og tradisjoner, heller enn å be vertsfolket om å endre kostholdet slik vi er vant med hjemmefra. Jeg er ikke forbannet, men fryktelig skuffet.

  Lik

 4. Ingen og da mener jeg absolutt ingen skal bestemme hva jeg skal spise, og det må de som driver et spisested også få mene om hva de selger. Tull og tøys hele greia. Godtar at jeg drar til et land der jeg ikke kan få svinekjøtt, men i Norge er det en tradisjon at svinekjøtt står på menyen.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s