Obama har satt håndjern på amerikanske grensevakter


Pinal County Sheriff Paul Babeu fordømte tirsdag president Obamas administrasjon, og anklaget regjeringen for å hinder grensevakter fra å håndheve landets immigrasjonslover.

Badeu som fikk støtte av grensevakter og fagforeningsledere for grensevakter sa at kjente smuglerruter i dag ikke lenger er forsvarlig bemannet, og at dette skyldtes Obamas immigrasjonspolitikk.

Sheriffen fordømte videre Obama administrasjonens politisering av håndhevelsen av landets immigrasjonslover under en nyhets konferanse ved PCSO’s Florence hovedkvarter.

Lederen for National Border Patrol Labor Council President Brandon Judd plukket opp tråden etter Badeu, og sa at landets grensevakter nå står ved et veiskille.

Judd sa videre «Vi må enten være spesialiserte politistyrke med ansvar for å håndheve landets immigrasjons lover, eller så må vi være en politisk forlenget arm av landets regjering».

Judd fortsatte med å si at da Obamas administrasjon ikke fikk gjennomslag for sine politiske reformer rundt immigrasjon i kongressen gikk de utenom kongressen ved å pålegge landets grensevakter nye retningslinjer for håndhevelsen av landets immigrasjonslover.

Ifølge Judd har disse nye instruksene til landets grensevakter så å si opphevet landets immigrasjonslover da de pålegger landets grensevakter å slippe fri alle ulovlige immigranter etter at de er blitt pågrepet.

Det blev videre lagt frem statistikk på tirsdagens konferanse som viste en veldig økning av ulovlig innvandring, og at dette var i ferd med å utsette landet for en stor sikkerhets risiko.

Judd fortsatte med å si at mange grensevakter i kjølevannet av uttalelsene fra lederen for landets tollvesen og grensevakter R. Gil Kerlikowske om at grensevakter som ikke liker Obamas immigrasjonspolitikk burde finne seg nye jobber, nå fulgte opp nettopp det rådet.

Badeu fortsatte etter Judd med å si at Obamas administrasjon ikke fulgte opp kongressens vedtak om å ansette 1 500 nye grensevakter, og at Obamas administrasjon i stedet for å ansette nye grensevakter nå ønsker å kutte vaktstyrken med 300 personer.

Baudeu fortsatte med å si at Obamas administrasjons grensepolitikk er en stor sikkerhetstrussel i kjølevannet av den økte terror trusselen landet nå opplever.

Kilde: azfamily.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s