Far til drept amerikaner ut mot Marco Rubio og John Kasich

SpencerKasich
Far til den drepte 25 åringen som ble skutt i hodet ved et veikryss av en ulovlig innvandrer går nå hardt ut mot de to republikanske presidentkandidatene Marco Rubio og John Kasich for deres støtte til et amnesti til landets ulovlige innvandrere.

«Hvor mye mer av dette må vi tåle» spurte Dan Golvach med en klar henvisning til establishmentet i det Republikanske partiets vegring mot å håndheve landets immigrasjonslover.

Dan Golvach sier videre at han nå støtter Donald Trump som republikanernes presidentkandidat da Trump er den eneste kandidaten som ser ut til å ta problemet med ulovlig innvandring på alvor.

«Det å sitte ved siden av en kiste der ditt barn ligger med et istykkerskutt hode gjør noe med deg» forklarer Dan Golvach.

Han fortsetter i intervjuet med å forklare at livet aldri vil bli det samme etter å ha mistet sin sønn, og at både han og familien nå er ligger i en dyp personlig krise.

Dan Golvach sier videre at han trodde myndighetenes og politikernes oppgave var å ivareta befolkningens interesser, men sier nå at han innser at dette ikke er tilfelle, og at det ser ut som om det er politikerne og partienes store økonomiske giveres interesser politikerne i første omgang prioriterer.

Dan Golvach mener både Marco Rubio og John Kasich som har vært pådrivere for et generelt amnesti for ulovlige innvandrere burde stilles for riksretten som landssvikere.

Du kan lese mer om saken her…

Kilde: breitbart.com

Advertisements

One thought on “Far til drept amerikaner ut mot Marco Rubio og John Kasich

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s