Russland advarer Donald Trump mot attentat

donalt-trump-assassination
I en rapport fra de Russiske utenlandske sikkerhetstjenestene fremkommer påstander om at det i dag pågår et komplott for å utføre et attentatforsøk mot Donald Trump.

Ifølge rapporten ble det funnet dokumenter på en computer tilhørende fem Saudi Arabere anholdt av Libanesiske myndigheter planer om å utføre et attentat forsøk mot Donald Trump.

De krypterte dokumentene inneholdt Donald Trumps sikkerhet og reiseplaner for hele Oktober.

Det hevdes at attentatplanene er et resultat av den trusselen Donald Trump utgjør for det politiske establishmentet både i USA, og i Saudi Arabia, og disse avsløringene fra Russland kommer på i tillegg til uttalelsene fra den republikanske partitoppen Rick Wilson hvor han i et intervju med MSNBC kom med en direkte oppfordring til et attentat på Donald Trump.

Rick Wilson sa at «Donald Trump er en veldig mektig kraft nå, og han appellerer til en veldig konservativ nasjonalistisk velger gruppe»

Videre uttalte han at «man kan ikke lenger sitte på sidelinjen og si ‘ikke vær bekymret, dette vil ordne seg’. De må gå ut og sette en kule i Donald Trump».

Uttalelsene til Rick Wilson kom for bare en uke siden, og på toppen av disse kommer nå den Russiske rapporten om en aktiv plan for et attentatforsøk.

Trump tilhengere mener dette viser at det å komme med revolusjonerende uttalelser som angriper den politiske og økonomiske verdenseliten er farlig, og at disse avsløringene viser at Donald Trump er sin egen herre, og at han ikke står ansvarlig ovenfor noen økonomiske spesialinteresser.

Kilde: usapoliticstoday.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s