Norsk politi opererer som om Norge var en sovjetstat

politi_Norge
Det er veldig skremmende å se hvor politisk korrekt norsk politi er, og hvordan det ser ut som om politiet i stede for å håndheve Norges lover heller velger å håndheve venstresidens politiske agenda.

Er det slik her i landet at norsk politis oppgave er å fungere som en «brunskjorte» avdeling av det norske arbeiderpartiet?

Det er bare noen få måneder siden overgrepskandalen i Tyskland var et faktum, og det kom flere avsløringer som viste at særlig Svensk og Tysk politi skjulte informasjon som fremstilte innvandrere i et negativt lys ved å ikke rapportere om alt fra seksuelle overgrep til drap.

Nå ser vi at dette fenomenet også dukker opp her i Norge hvor VG Torsdag avdekket at norsk politi unnlot å informere pressen, og det offentlige om overfalls voldtekter som har funnet sted i Oslo for ikke å gi innvandrermotstandere rett i sine påstander om at det ville bli flere overfalls voldtekter i Norge i takt med den økte innvandringen til landet.

Man kan nå begynne å spørre seg hva mer norsk politi skjuler for offentligheten for å skape et inntrykk av at det ikke finnes problemer med innvandringen til landet, og for å holde illusjonen et fredelig multietnisk samfunn vedlike.

Er det slik at politiet sjekker folks bakgrunn for å sikre at etnisk norske kvinner og menn som ønsker å bli politi, men som er kritiske til innvandring ikke blir det ene og alene ut fra et politisk ståsted?

Er det slik at norsk politi forskjellsbehandler folk ut fra etnisitet, og er strengere mot etnisk norske for å ikke fremstå som rasistiske?

Ja disse avsløringene åpner for en rekke slike muligheter, og det er derfor veldig legitimt å spørre seg om man ikke nå burde sjekke hvilke politiske tilknytninger den nåværende politiledelsen har i og med man har laget regler for å skule sannheten rundt konsekvensene masse innvandringen har på samfunnet.

Ekstremisten mener at norsk politi skal være politisk uavhengig, og de skal håndheve landets lover uavhengig av om de lovene i enkelte tilfeller kan fremstille en eller annen gruppering i samfunnet som mer eller mindre kriminell.

Det skal ikke være norsk politis oppgave å forsøke å skape et politisk korrekt bilde av hvordan samfunnet ser ut slik de til nå har gjort ved å skjule statistikker, og overgrep som viser at personer med utenlandsk opprinnelse oftere begår voldelige seksuelle overgrep både mot kvinner og barn.

Du kan lese VGs artikkel her…

Kilde: VGnett

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s