Belgiere er lei av en feilslått innvandringspolitikk

Vlaams_Belang_stopp_islam
De siste tre dagene har innvandringskritiske partier og organisasjoner i Belgia opplevd en dramatisk økning i antallet medlemmer, og man ser nå en stadig mer negativ holdning til dagens innvandringspolitikk blant etniske belgiere.

Særlig organisasjonen Voorpost som er en mer høyreradikal organisasjon som har som mål å samle alle Tysktalende områder i Europa under et banner har opplevd en sterk tilstrømming av medlemmer ifølge organisasjonens ledelse.

«En mengde mennesker har begynt å gi oss sin støtte online, og vi har mer en fordoblet vårt medlemstall de siste tre dagene» uttalte organisasjonens leder Bart Vanpachtenbeke til Britisk presse.

Bart Vanpachtenbeke uttaler videre at hans organisasjon planlegger flere demonstrasjoner i tiden fremover og legger til «Det finnes i dag et sinne blant Belgiere, og jeg tror vi har flere mørke stunder foran oss».

Andre politiske organisasjoner som også opplever en tilstrømming av nye medlemmer og støttespillere er partiet Vlaams Belang som i dag ledes av Tom Van Grieken.

Vlaams Belang er et politisk parti som anser islam som en trussel mot Europas demokrati, og som best kan sammenlignes med det franske nasjonalistpartiet Front Nasjonal ledet av Marine Le Pen.

Partiets facebook sider har i løpet av tre dager fått over 10 000 nye medlemmer, og ledelsen sier dette også gjenspeiler den reelle tilstrømmingen av nye medlemmer til partiet.

Belgiske styresmakter har nå satt i gang en overvåkning av disse pro-belgiske organisasjonene i frykt for at de vil kunne utfordre det etablerte etablissementet som frem til nå har tillatt islamske fundamentalister å få et så sterkt fotfeste i landet.

Du kan lese en Britisk politisk korrekt artikkel om saken her…

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s