Europeere forkaster hollywoods “push” for politisk korrekthet

Empire_TV_Serie
Hollywood serien «Empire» som nå markedsføres i USA, og i Europa som det siste «hipe» innen TV serie sjangeren greier ikke å slå rot i det Europeiske markedet.

Europeere ser ut til å ha våknet opp fra illusjonen om at Film og underholdnings industrien er politisk uavhengig, og har forstått at man gjennom bruken av underholdning forsøker å påtvinge publikum et bestemt politisk synspunkt.

Det skal også sies at selv om «Hollywood» mener at serier som «Empire» er god underholdning så er ikke det ensbetydende med at serien faktisk er det uavhengig av skuespillernes etnisitet.

Det ser heller ikke ut som om det bare er Europeerne som foretrekker skuespillere som de kan identifisere seg med, for man ser også at den samme tendensen også kan spores i land som Canada og Australia.

Det underlige her er også det faktum at det ser ut som om seerne i de fleste asiatiske land også foretrekker en mindre etnisk blandet rolleliste noe som fjerner tyngde fra argumentet om at Europeere er rasister.

Man peker også på at TV serien spilt av den afro-amerikanske skuespilleren Will Smith kalt Fresh Prince in Bell Air hadde stor suksess internasjonalt.

Du kan lese mer om saken her…

Kilde: hollywoodreporter.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s