Finnes det mer mellom himmel og jord en hva vi har trodd til nå?

Ufo_mysterie
Det er ikke mange nyhetssider som tar opp dette emnet, men nå vil Watchdog Rapport lage en serie saker rundt det veldig omstridte emnet Konspirasjoner, UFOer, og andre overnaturlige fenomener.

Jeg vil i løpet av de neste 2-3 månedene forsøke å ha en ukentlig artikkel hvor jeg tar opp en konspirasjon eller en annen sak fra de tre nevnte kategoriene, og vil gi dere mitt syn på saken samt de faktaene som finnes, og som kan dokumenteres.

Som en start for denne serien artikler vil jeg begynne med min egen noe «unormale» opplevelse som ikke bare inspirerte meg til å se nærmere på lignende fenomener, men som også pirret nysgjerrigheten min.

Som person er jeg ganske aktiv, og jeg har av den grunn hund som daglig må få sine lufte turer. Hendelsen jeg her vil beskrive fant sted i Oslo for ca 3 år siden, og er min første og eneste opplevelse der noe «uforklarlig» har hendt meg.

Jeg var ute på kveldstur med hunden min da den plutselig stoppet opp, og så opp mot himmelen. Dette er en ganske unormal oppførsel for hunden min som normalt holder nesa så nærme jorden som mulig, og jeg reagerte selvfølgelig med å rette blikket oppover for å se hva det var som hadde fanget min hunds oppmerksomhet.

Med det første var det ikke noe spesielt jeg la merke til, og jeg skulle akkurat til å si til hunden min at vi måtte bevege oss videre da jeg fikk øye på et ganske sterkt oransj lys som ikke så ut til å bevege seg. Min første tanke var at dette lyset måtte være et nødbluss eller lys fra et fly eller helikopter, men da lyset skjøt oppover og så ut til å forsvinne ut i det ytre rom ble jeg ganske sjokkert.

Ettersom jeg ikke hadde noen øyeblikkelig forklaring på hva jeg hadde sett bestemte jeg meg for at det var lite jeg kunne gjøre for å finne ut av det mens jeg var på tur, og at jeg i stede for å stå å se opp mot nattehimmelen måtte bli ferdig med turen og komme meg i seng.

Da jeg hadde gått noen hundre meter møtte jeg på en annen turgåer som også var ute med hunden sin som vinket på meg. Jeg stoppet og spurte ham hva det var, og ble ganske sjokkert da han spurte meg om jeg hadde sett det oransje lyset som plutselig hadde dukket opp på himmelen for så å akselerere rett oppover før det forsvant.

Jeg svarte at jeg hadde sett lyset, men at jeg trodde det kanskje kunne være et fly eller noe, men personen jeg hadde møtt mente det ikke kunne være tilfelle da ingen fly kunne ha oransje lys og at de ikke fløy oppover på den måten for så å forsvinne.

Vi diskuterte selvfølgelig litt frem og tilbake hva det kunne være, og jeg mente det kunne være et kulelyn eller en eller ett annet naturfenomen, og jeg sa jeg måtte komme meg hjem og takket for praten.

Da jeg kom hjem var jeg blitt ganske nysgjerrig på hva dette fenomenet kunne være og jeg slo det opp på nettet hvor jeg fant mange lignende beskrivelser av lyset jeg hadde sett, og der man mente det var en eller annen type UFO.

Saken har ofte pirret fantasien min, men jeg har ikke ofte snakket om hendelsen, men fant her om dagen etter å ha lest at Hillary Clinton dersom hun blir president ønsker å utforske muligheten for at den amerikanske regjeringen skjuler informasjon om UFOer.

Jeg bestemte meg da for at jeg skulle skrive om min opplevelse, og starte en egen artikkel serie rundt emnet her på Watchdog Rapport.

Jeg vil selvfølgelig også oppfordre de av dere der ute som har hat en eller annen tilsvarende myserisk opplevelse enten om å fortelle deres historie her i kommentar feltet eller sende meg den på mail.

Det ville også vært moro om noen av dere var villige til å bli med på et skype intervju der dere kunne fortelle deres historie til alle leserne og lytterne av den denne nyhetssiden.

Det trenger ikke være UFO historier da jeg er like interessert i historier som omhandler alt fra konspirasjoner til gode gamle spøkelseshistorier.

Kilde: huffingtonpost.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s